Σαμπρίνα: Δείτε τον κούκλο γιο της

Συντάκτης: Newsroom

23 Οκτωβρίου 2022 10:46

Σαμπρίνα: Δείτε τον κούκλο γιο της

Η Σαμπρίνα και ο άλλοτε διεθνής μπασκετμπολίστας, Παναγιώτης Λιαδέλης πριν από 18 χρόνια είχαν αποκτήσει έναν γιο, τον Βαγγέλη ο οποίος σήμερα είναι φοιτητής πληροφορικής.

Ο νεαρός γιος του άλλοτε ζευγαριού που το διαζύγιό του είχε γίνει πρώτο θέμα συζήτησης όταν επρόκειτο να εκδοθεί, πλέον ζει μόνιμα στον Βόλο και έχει ακολουθήσει και τα χνάρια του πατέρα του, ως μπασκετμπολίστας.

Μάλιστα πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα Α.Σ Ίωνας Βόλου με πολύ καλές προοπτικές.

Λατρεύει τη ζωή του στην επαρχία και φυσικά τους γονείς του οι οποίοι πλέον έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Παρά το γεγονός ότι ο Βαγγέλης και η Σαμπρίνα έχουν μία χιλιομετρική απόσταση να τους χωρίζει, μιας και ήταν συνειδητή επιλογή του νεαρού φοιτητή να ζήσει στον Βόλο όπου ζει και ο πατέρας του, με την πρώτη ευκαιρία συναντιούνται και νιώθουν σαν να μην πέρασε ούτε μέρα του ενός μακριά από τον άλλον.

Αυτόν τον καιρό πάντως, η τραγουδίστρια είναι αφοσιωμένη στον νέο της ρόλο ως coach του Άγγελου Μπράτη για το λαμπερό σόου του J2US όπου συμμετέχει και όπου ακούει τα καλύτερα σχόλια για τις κοινές εμφανίσεις τους επί σκηνής.

Όσο για τον ρόλο της ως μητέρα, η Σαμπρίνα δείχνει να είναι πολύ περήφανη για τον νεαρό Βαγγέλη ο οποίος αποφεύγει να εκτίθεται στα φώτα της δημοσιότητας.

Σαμπρίνα: «Τον χτύπησα και πήγα αμέσως στην αστυνομία»

H Σαμπρίνα μίλησε στο «Πρωινό» και αναφέρθηκε στην σεξουαλική παρενόχληση που είχε βιώσει η ίδια.

«Παντού σε όλους τους χώρους υπάρχουν περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που κάποιος δεν το ήθελε.

Και υπάρχουν και περιστατικά που έχουν επωφεληθεί από αυτή την παρενόχληση. Ο κάθε άνθρωπος είναι αναλόγως πώς θα αντιδράσει την στιγμή. Εννοώ ότι όταν σε ενοχλεί κάποιος, σταματάς, φεύγεις».

«Εμένα μου συνέβη ένα περιστατικό. Ήμουν στο σολάριουμ και είδα ότι κάποιος είχε αφήσει ένα κινητό. Βγήκα από το σολάριουμ, πήρα το κινητό, τον χτύπησα και πήγα αμέσως στην αστυνομία».

«Βεβαίως έκανα καταγγελία και τώρα είναι το ποινικό. Στο πρώτο δικαστήριο δικαιώθηκα».