Σαμπρίνα: «Τώρα με την καραντίνα, όχι άνθρωπο δεν έχω βρει, ούτε αρσενικό γάτο»

Δημοσιεύθηκε: 24 Απριλίου 2021 19:15
Σαμπρίνα: «Τώρα με την καραντίνα, όχι άνθρωπο δεν έχω βρει, ούτε αρσενικό γάτο»

Η Σαμπρίνα μίλησε στην κάμερα του Love It και τόνισε τις επιπτώσεις που έχει αφήσει στη δική της προσωπική ζωή η πανδημία του κορονοϊού.

Σαμπρίνα: «Τώρα με την καραντίνα, όχι άνθρωπο δεν έχω βρει, ούτε αρσενικό γάτο»

Η διάσημη και hot τραγουδίστρια των 90’s δήλωσε φαν του Τριαντάφυλλου στο Survivor. Ενώ κάνοντας μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν αναφέρθηκε στη νίκη της στον διαγωνισμό τραγουδιού Ogae. Κάτι που τότε δεν είχε πάρει μεγάλη έκταση. Ενώ υποστήριξε πως το τραγούδι της «Camera» ήταν αυτό που έπρεπε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό το 2003.

«Θυμάμαι το 1995 ήταν η πρώτη φορά που η Ελλάδα είχε κερδίσει στο Ogae song Contest που συμμετείχε και η Celine Dion. Αλλά δεν είδα να έκανε εντύπωση σε κανέναν και δεν είχαν ασχοληθεί. Είχαν ασχοληθεί πιο πολύ με το ποιον βγαίνω»

«Αν είχα πάει στη Eurovision θα είχαμε πάρει καλύτερη θέση» είπε.

Ακόμη, αναφορικά με το αν έχει κάνει σέξι εμφανίσεις είπε: «Δεν έχω βγει ιδιαίτερα σέξι στην πίστα. Δεν ξέρω πως υπάρχει αυτή η εντύπωση».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, αλλά και στη συνεπιμέλεια που έχει επιλέξει με τον πατέρα του γιου της.

Έχοντας τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και πολλά χρόνια με τον πρώην σύζυγό της, Παναγιώτη Λιαδέλη. Η Σαμπρίνα απάντησε με αρκετά χιουμοριστική διάθεση στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το τι ρόλο παίζει η συντροφικότητα στη ζωή της. Λέγοντας χαρακτηριστικά πως με την καραντίνα και τον κορονοϊό, δεν μπορεί να βρει ούτε αρσενικό γάτο!

Ακολουθήστε μας στο Google News