Σάννυ Μπαλτζή για Δάντη: “Θα μπορούσα να του απαγορεύσω να τραγουδάει το ‘Παλιό μου παλτό’. Του έδωσε μεροκάματα”

21 Μαρτίου 2019 15:55

Toν περασμένο Μάιο είχαν τσακωθεί στο διάλειμμα ραδιοφωνικής εκπομπής. Κι ενώ νομίζαμε ότι η σχέση μεταξύ τους είχε βελτιωθεί, έρχεται η “σουρεάλ” (θα εξηγήσω) Σάνι Μπαλτζή κι ανατρέπει το σκηνικό. Το σκηνικό που αφορά τον Χρήστο Δάντη. Αφορμή, βέβαια, οι πόρτες που “έκλεισε” ο τραγουδιστής. Στο στόρι όμως και τον καταπέλτη Σάνι, που λέει ευθέως: “Θα μπορούσα να του απαγορεύσω να λέει το ‘Παλιό μου Παλτό΄ “.

Η Σάνι, που έχει το μυαλό της σε αυτή τη φάση, σύμφωνα με πληροφορίες μας, το μπαράκι της στο Χαλάνδρι, το “Σουρεάλ Καντίνα-Κουλτούρα” και διοργανώνει relaunching του χώρου, απάντησε στον Δάντη. Ο οποίος Δάντης τόνισε: “Όποιος μου κλείνει την πόρτα, του την κλείνω κι εγώ”. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι ο κόσμος δεν την ακολουθεί. Αυτά, για ν’ ακούσει την απάντηση της Σάνι. “Εγώ δεν κλείνω ποτέ πόρτες. Θα του έγραφα τραγούδι αν μου το ζητούσε, αλλά δεν ήμασταν ποτέ πολύ φίλοι με τον Χρήστο. Είχαμε την ευλογία να κάνουμε τραγούδια που αγάπησε ο κόσμος”.

Αναφερόμενη στο “Παλιό μου παλτό”, διασαφήνισε:  “Καλώς ή κακώς είναι ένα τραγούδι που δύσκολα θα ξεπεραστεί. Εγώ το παλτό το έχω αφήσει πίσω μου. Αν κάποιος θέλει να το φορέσει και να κινείται με αυτό, ΟΚ. Από την άλλη όταν γίνονται δηλώσεις τόσο έντονες, θα μπορούσα κι εγώ να περάσω σε μια αντεπίθεση. Π.χ., να απαγορεύσω να λέει ο Χρήστος το παλιό παλτό, ένα τραγούδι που του έδωσε μεροκάματα”.

TIP

“Τα δεύτερα κλειδιά”με την Ελεονώρα Ζουγανέλη, το “Μικροπράγματα” με τον Κωστή Μαραβέγια -και όχι μόνο- αποδεικνύουν ότι κάποιος άλλος έχει μείνει πίσω. Όχι, πάντως, η Σάνι. Να λέμε τα πράγματα ως έχουν.

 

Βίντεο εδώ

https://www.cretalive.gr/lifestyle/mpaltzh-gia-danth-tha-mporoysa-na-toy-apagoreyso-na-leei-to-palio-moy-palto