Σάννυ Χατζηαργύρη: «Ο σύζυγός μου είναι δικηγόρος των θυμάτων στη δίκη Φιλιππίδη»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

30 Σεπτεμβρίου 2022 10:26

Ο σύζυγος της Σάννυ Χατζηαργύρη, Αλέξανδρος Μίντζιας, είναι ο δικηγόρος των γυναικών που έχουν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός.

Η Σάννυ Χατζηαργύρη, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά «Singles», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» του Alpha.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον σύζυγός της, Αλέξανδρος Μίντζιας, ο οποίος έχει αναλάβει την εκπροσώπηση των γυναικών που έχουν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Ο σύζυγός μου είναι ο δικηγόρος των θυμάτων στη δίκη Φιλιππίδη. Είμαι 100% με τα θύματα, τις στηρίζω και τις υποστηρίζω με όλη μου την αγάπη», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Και συνέχισε λέγοντας: «Χρειάζονται αγάπη και τα κορίτσια και τα αγόρια και θαυμασμό και σεβασμό. Δεν ανακατεύομαι με τις δουλειές του άντρα μου, απαντάω ως Σάννυ Χατζηαργύρη, καλλιτέχνης και άνθρωπος. Δεν έχω καμιά δουλειά να πάω ως μάρτυρας».

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στην επιστροφή της στον χώρο της υποκριτικής έπειτα από δώδεκα χρόνια απουσίας καθώς συμμετέχει στην παράσταση «Ποντικοπαγίδα». 

Σημείωσε χαρακτηριστικά: «Είχα την επιλογή και την τύχη να αφιερωθώ στα παιδιά μου και στην οικογένειά μου, οπότε αυτό έκανα. Τώρα οι γιοι μου μεγάλωσαν, έγιναν οκτώ χρονών, οπότε ένιωσα και εγώ ότι μπορώ να βγω προς τα έξω».

Το έργο ανεβαίνει στον ΝΕΟ Ακάδημο. Στη νέα προσαρμογή του, σε σκηνοθεσία και δραματουργική επεξεργασία Κίρκης Καραλή, η δράση μεταφέρεται σε μία χιονισμένη ημέρα στις αρχές της δεκαετίας του ’90, σε μια απομονωμένη πανσιόν μιας επαρχίας!

Συμμετέχουν επίσης οι Μάριος Αθανασίου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ράνια Οικονομίδου, Δημήτρης Πετρόπουλος, Νίκος Πολυδερόπουλος, Βαγγέλης Σαλευρής και Χάρης Τζωρτζάκης.

Τέλος, η Χατζυαργύρη μίλησε και για την επιλογή της να γίνει vegan, υπογραμμίζοντας: «Έψαξα πράγματα ύψιστης σημασίας, όπως είναι η διατροφή. Ήταν μονόδρομος μετά από όλα αυτά που έμαθα να γίνω vegan.

Είναι μια από τις πιο σημαντικές και φανταστικές αλλαγές της ζωής μου. Δεν ήμασταν vegan, όταν μάθαμε κάποια πράγματα ήταν μονόδρομος και για τον άντρα μου και τα παιδιά μου».