Σάντρα Βουτσά: «Την υπόθεση με τους πίνακες αποφάσισα να σταματήσω να την κυνηγώ»

Συντάκτης: Newsroom

2 Οκτωβρίου 2022 14:15

Σάντρα Βουτσά: «Την υπόθεση με τους πίνακες, αποφάσισα να σταματήσω να την κυνηγώ»

Η Σάντρα Βουτσά είχε μέχρι πρότινος αντιπαράθεση, και μάλιστα δημόσια με τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα της Θεανώ Παπασπύρου, διεκδικώντας, μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά κάποιους πίνακες αξίας.

Η ίδια, σε συνέντευξή της αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως αποφάσισε να δώσει τέλος σε όλο αυτό προτιμώντας όπως λέει την ισορροπία στην οικογένεια Βουτσά.

– Θα ήθελα να μου πείτε τι συνέβη τελικά με την υπόθεση με τους πίνακες του Κώστα Βουτσά είχε στην κατοχή της η δεύτερη σύζυγος Θεανώ Παπασπύρου.

Την υπόθεση με τους πίνακες, αποφάσισα να σταματήσω να την κυνηγώ, γιατί δεν ήθελα να φέρω τις αδελφές μου σε δύσκολη θέση, μιας και θα έπρεπε να κινηθώ νομικά, εναντίον της μητέρας τους…. Προτίμησα την ισορροπία στην οικογένεια, από το γη διεκδικήσω το δώρο του πάτερα μου!!!

– Το γεγονός πως δεν είχε κάνει διαθήκη ο Κώστας Βουτσάς ήταν λάθος;

Έφερε συγκρούσεις ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας; Καταρχάς, Γιώργο, πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος, έχει δικαίωμα, τα χρήματα που κερδίζει από την εργασία του, να τα κάνει ό,τι θέλει! Ο πατέρας μου, είχε τακτοποιήσει όλα αυτά τα θέματα, με τον τρόπο που ήθελε εκείνος! Σε αυτές τις περιπτώσεις, λοιπόν, πιστεύω ότι όποιος έχει αντιρρήσεις, για το πώς τακτοποίησε κάποιος, τα περιουσιακά του… τότε αυτός έχει το πρόβλημα!

– Έχουν περάσει 2μισι χρόνια περίπου από τον θάνατο των γονιών σου. Τελικά μαθαίνει κανείς να ζει με αυτό; Συνηθίζεται;

Προς το παρόν, μπορώ να σου πω, ότι ούτε μαθαίνεται, ούτε συνηθίζεται….! Μπορώ να σου πω, ότι η αίσθηση της απώλειας της θλίψης και του πόνου, τώρα είναι χειρότερα! Ο χρόνος, σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν είναι ο καλύτερος γιατρός…. ίσως, εάν με ξαναρωτήσεις σε δέκα χρόνια, να σου απαντήσω διαφορετικά!

Η Σάντρα Βουτσά «σπάει» τη σιωπή της: Πως είναι οι σχέσεις της σήμερα με την Αλίκη Κατσαβού;

Η Σάντρα Βουτσά «σπάει» τη σιωπή της: Πως είναι οι σχέσεις της σήμερα με την Αλίκη Κατσαβού;

Η Σάντρα Βουτσά παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα»

Η κόρη του Κώστα Βουτσά μίλησε μεταξύ άλλων, για τις σχέσεις που έχει σήμερα με τη τελευταία σύζυγο του πατέρα της.

«Όταν χάνεις τους γονείς σου είναι πάρα πολύ δύσκολο και νομίζω δεν τελειώνει ποτέ αυτή η θλίψη».

Για τον μικρό Φοίβο, σχολίασε: «Ο Φοίβος έχει πολύ πλάκα είναι χαριτωμένος, ένα πανέξυπνο παιδάκι. Εντάξει, έχω τη σχέση μαζί του που θα μπορούσε να έχει ένα ενήλικας με ένα παιδάκι. Δεν κάνουμε παρέα».

Οι σχέσεις της Σάντρας Βουτσά με την Αλίκη Κατσαβού

«Πάντα είμαστε μονιασμένες, δεν είχαμε ποτέ προβλήματα. Το αν είχαμε κάποια θέματα, όπως και σε κάθε οικογένεια με θέματα καθημερινότητας, αυτό συμβαίνει σε όλες τις οικογένειες», είπε η Σάντρα Βουτσά.

Κώστας Βουτσάς: Η αποκάλυψη για τον αείμνηστο ηθοποιό

Σάντρα Βουτσά: Εξαλλη με την Θεοδώρα Βουτσά: «Με όσα έγραψε είναι σαν να προσβάλλει τη μνήμη του Κώστα»

Η Σάντρα Βουτσά έδειξε την ενόχληση της σε συνέντευξη της για την Θεοδώρα Βουτσά και τα όσα είπε σχετικά με την οικονομική της κατάσταση.

Σάντρα Βουτσά: Εξαλλη με την Θεοδώρα Βουτσά: «Με όσα έγραψε είναι σαν να προσβάλλει τη μνήμη του Κώστα».

Η Σάντρα Βουτσά παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε φια όλους και για όλα

Σάντρα: Δεν υπάρχει διαθήκη.

Ένας άνθρωπος που προνοούσε για τα πάντα, όπως ο Κώστας Βουτσάς, πώς γίνεται να μην άφησε πίσω του κάποια διαθήκη;Σάντρα Βουτσά: Εξαλλη με την Θεοδώρα Βουτσά: «Με όσα έγραψε είναι σαν να προσβάλλει τη μνήμη του Κώστα»

Σάντρα: Ήταν όλα τακτοποιημένα πριν φύγει ο πατέρας μου.

Αλίκη: Διαιωνίζεται αυτό το θέμα της διαθήκης που δεν υπάρχει από τότε που ακόμα ήταν στη ζωή ο Κώστας. Όπως και το ότι ο Φοίβος θα κληρονομούσε μετά τον θάνατό του το διαμέρισμα όπου ζούσαμε στο Κολωνάκι, στο οποίο όμως ήμασταν με ενοίκιο.

Άρα είχε φροντίσει να καλύψει οικονομικά και τα τέσσερα παιδιά του όσο βρισκόταν ακόμη στη ζωή;

Σάντρα: Το να καλύψει οικονομικά είναι κάτι σχετικό. Όμως, είχε φροντίσει κάποια πράγματα που είχε φτιάξει ως επαγγελματίας –τότε που μπορούσε ακόμη– να τα δώσει στα παιδιά του. Κάποια στιγμή ακούστηκε μέχρι ότι ο Βουτσάς είχε 1 εκατομμύριο ευρώ στην τράπεζα. Δεν ισχύουν όλα αυτά.

Πρόσφατα η Θεοδώρα, η κόρη του Κώστα Βουτσά από τον δεύτερο γάμο του με τη Θεανώ Παπασπύρου, με μια ανάρτησή της στα social media προειδοποίησε πως επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός της εφόσον ειπωθεί ξανά δημόσια από «συγγενείς» του ότι δεν τους είχε τακτοποιήσει οικονομικά.

Σάντρα: Ναι, αυτό ήταν σπόντα για την Αλίκη. Να εξηγήσω λοιπόν τι συνέβη. Η Αλίκη είχε δώσει μια συνέντευξη και είχε πει «περνάω δύσκολα». Ύστερα κάποιο site έγραψε: «Η Αλίκη Κατσαβού δεν έχει να φάει». Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ούτε δήλωσε κάτι τέτοιο η ίδια. Η Αλίκη ουσιαστικά περιέγραψε την άγρια πραγματικότητα που ζούμε όλοι στην Ελλάδα, και ειδικά οι Έλληνες ηθοποιοί.

Η Θεοδώρα, επειδή προφανώς μένει πολλά χρόνια στο εξωτερικό (σ.σ. πρώτα στην Ολλανδία και τώρα στη Σιγκαπούρη), δεν έχει καμιά σχέση με την ελληνική πραγματικότητα. Και θεώρησε ότι η Αλίκη το είπε αυτό σε σχέση με τον Κώστα Βουτσά. Μάλιστα, μέσα στην ανάρτησή της υποστήριξε πως «φταίει η κακή διαχείριση και η κακή επιχειρηματικότητα» (σ.σ. των «συγγενών» του Βουτσά για τη σημερινή οικονομική τους κατάσταση).

Άρα η Θεοδώρα χαρακτηρίζει το 97% των Ελλήνων ως κακούς διαχειριστές και κακούς επιχειρηματίες καθώς τα τελευταία χρόνια όλοι έχουμε έρθει αντιμέτωποι με οικονομικές δυσκολίες και ζούμε σε μια χώρα όπου οι πολίτες είναι πραγματικά ήρωες.