Χατζηιωάννου – Ταμπακάκης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

29 Οκτωβρίου 2022 12:45

Η Σάντυ Χατζηϊωάννου και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, οι οποίοι αποτελούν ζευγάρι, πραγματοποίησαν την πρώτη κοινή δημόσια έξοδό τους.

Οι δύο ηθοποιοί Σάντυ Χατζηϊωάννου και Μιχαήλ Ταμπακάκης είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες και δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι ο ένας δίπλα στον άλλον.

Το ζευγάρι επέλεξε το πρώτο live της Κατερίνας Παπουτσάκη, στον Σταυρό του Νότου Plus, για την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους. 

Μάλιστα, πόζαραν για τους φωτογράφους, έστω και με παρέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Πολύ γρήγορα ήρθαν κοντά, αφού η έλξη ήταν αμοιβαία και ακαταμάχητη.

Και οι δύο είναι ταλαντούχοι, ανερχόμενοι και στο σωστό timing – το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν να παραδεχθούν ότι δεν μπορούν ο ένας μακριά από τον άλλον.

Φέτος το καλοκαίρι, έκαναν τις πρώτες κοινές διακοπές τους. Στην Τήνο απόλαυσαν την κυκλαδίτικη γαλήνη και είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα αλλά και να επιβεβαιώσουν ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

«Αυτό που ζουν είναι πολύ δυνατό», λένε άνθρωποι από το περιβάλλον τους, αποκαλύπτοντας ότι το ζευγάρι κάνει ήδη τις πρώτες σκέψεις για συγκατοίκηση.

Η Χατζηιωάννου είχε σχέση πέντε ετών με τον Θοδωρή Θεοτόκη, ο οποίος δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο, αφού εργάζεται ως σύμβουλος σταδιοδρομίας και εισηγητής σε εκδηλώσεις επαγγελματικού προσανατολισμού. Αποφάσισαν, ωστόσο, να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Από την άλλη, ο Ταμπακάκης έχει εντυπωσιάσει το γυναικείο κοινό. Με την αγαπημένη του τους τον ενώνουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Ο νεαρός ηθοποιός, που ξεχώρισε με τη συμμετοχή του στη δραματική σειρά «Έρωτας μετά», είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Σχολής Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου, ενώ έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Έχει κερδίσει το βραβείο Τέχνης του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και ήταν υποψήφιος για το βραβείο Χορν το 2020 για τον ρόλο του Μπίλι στο «Η γίδα ή Ποια είναι η Σύλβια;».

Το ζευγάρι κάνει στενή παρέα με τη Δανάη Παππά και τον Λάμπρο Λάζαρη καθώς και με την Ευγενία Σαμαρά και τον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη.