Σάντυ Χατζηιωάννου: ο μυστικός έρωτας της Τζένης του Σασμού

Συντάκτης: Newsroom

23 Αυγούστου 2022 09:50

Σάντυ Χατζηιωάννου: ο μυστικός έρωτας της Τζένης του Σασμού

Τέλος το κρυφτό για την Σάντυ Χατζηιωάννου από τον Σασμό και τον Ταμπακάκη από τις Άγριες Μέλισσες

Είναι το νέο ζευγάρι στη σόουμπιζ με άρωμα από τον «Σασμό», αλλά και από τις «Άγριες Μέλισσες». Τα δύο δημοφιλέστατα σήριαλ «ενώθηκαν» με μεγάλο έρωτα, όπως όλα δείχνουν, στα πρόσωπα του Μιχαήλ Ταμπακάκη και της Σάντυ Χατζηϊωάννου…

Τον Μιχαήλ Ταμπακάκη απολαύσαμε πέρσι στο ρόλο του Γιώργη Θεριανού στο αριστούργημα της ΕΡΤ «Αγάπη Παράνομη», δίπλα στην Καριοφυλιά Καραμπέτη και τον Νίκο Ψαρρά, ενώ τηλεοπτικά έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά του Alpha «Έρωτα μετά» και την συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης τον τελευταίο καιρό έχει σχέση με τη Σάντυ Χατζηϊωάννου την οποία βλέπουμε στο «Σασμό» στον ρόλο της Τζένης. Είναι ένας έρωτας πολύ διακριτικός που για αρκετό καιρό έμενε πολύ ιδιωτικός, καθώς αυτή ήταν η επιθυμία και των δύο έως ότου αποφασίσουν ότι είναι έτοιμοι να τον δημοσιοποιήσουν.

Και το έκαναν στις κοινές τους διακοπές, αναρτώντας μια φωτογραφία που λέει πολλά.

Ο ρόλος της Ευγενίας Σαμαρά

Δεν ήταν, μάλιστα, λίγοι εκείνοι που παρατήρησαν ότι στη φωτογραφία που ανήρτησαν μαζί, τους σχολιάζει και η Ευγενία Σαμαρά την οποία αποκαλούν «μαμά».

Και όχι τυχαία, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν εκείνη που τους έφερε πιο κοντά και μάλλον σε εκείνην οφείλουν τη σχέση και τον έρωτά τους.

Η Σάντυ Χατζηϊωάννου είναι 29 ετών αλλά χάρη στη νεανική της εμφάνιση υποδύεται στο «Σασμό» μια 18χρονη. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα, όπου οι γονείς της διατηρούν τη δική τους επιχείρηση, αλλά μετακόμισε στην Αθήνα για να κυνηγήσει το όνειρο της και να σπουδάσει υποκριτική. Σπούδασε στο Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, όπου άρχισε να φοιτά το 2015. Το Instagram της είναι sandychatziioannou και σε αυτό μάς δίνει μια γεύση από τη ζωή της, αν και έως τώρα κρατούσε κρυφό το πιο σημαντικό κομμάτι της, τον έρωτά της με το νεαρό συνάδελφό της.

Όσοι τους έχουν δει μαζί λένε ότι είναι ένα πάρα πολύ ταιριαστό ζευγάρι, το οποίο έχει μπροστά του πολύ μέλλον, τόσο στα επαγγελματικά του όσο και στη σχέση του.

Περιοδικό Ciao