Σάρον Στόουν: Έχασε τις μισές της οικονομίες από την κατάρρευση της Silicon Valley Bank!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

18 Μαρτίου 2023 11:50

Τις μισές της οικονομίες έχασε η ηθοποιός Σάρον Στόουν από την πρόσφατη κατάρρευση της Silicon Valley Bank, όπως αποκάλυψε η ίδια.

Η σταρ του Χόλιγουντ, Σάρον Στόουν έλαβε το Βραβείο Θάρρους κατά τη διάρκεια τελετής του Γυναικείου Ταμείου Έρευνας για τον Καρκίνο (WCRF) και συμμετείχε στον έρανο που γίνεται στο πλαίσιο αυτό.

Στην ομιλία της δεν άντεξε και δάκρυσε την ώρα που ζητούσε από τους παρευρισκόμενους να συνδράμουν με δωρεές.

Κατά την ομιλία αποδοχής της είπε: «Ξέρω ότι πρέπει να ασχοληθείς και να καταλάβεις πως το να διαχειρίζεσαι χρήματα είναι δύσκολο.

Είμαι τεχνικά ηλίθια αλλά μπορώ να γράψω μια επιταγή. Και αυτή τη στιγμή ξέρω τι συμβαίνει. Μόλις έχασα τα μισά λεφτά μου σε αυτό το τραπεζικό πράγμα και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ερχόμουν».

Η Στόουν συνέχισε επισημαίνοντας ότι η παρουσία της στον έρανο γίνεται μετά τον πρόσφατο θάνατο του αδελφού της Πάτρικ Στόουν σε ηλικία 57 ετών λόγω καρδιακής νόσου.

«Ο αδελφός μου μόλις πέθανε και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ήμουν εδώ. Δεν είναι εύκολη στιγμή για κανέναν από εμάς. Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή για τον κόσμο αλλά σας λέω, δεν βάζω κάποιον πολιτικό να μου πει τι μπορώ και τι δεν μπορώ να κάνω», είπε η ηθοποιός.

Και η πρωταγωνίστρια πρόσθεσε: «Πώς μπορώ και πώς δεν μπορώ να ζήσω, και ποια είναι η αξία της ζωής μου και ποια δεν είναι. Σηκωθείτε λοιπόν. Σηκωθείτε και πείτε τι αξίζετε. Σας προκαλώ. Αυτό είναι το θάρρος».

Η Στόουν, σε άλλο σημείο της τοποθέτησής της, θυμήθηκε ότι παλαιότερα της είπαν ότι είχε καρκίνο του μαστού λόγω ενός μεγάλου όγκου στο στήθος της. Ο όγκος αργότερα διαπιστώθηκε ότι ήταν καλοήθης αλλά είχε ως αποτέλεσμα η ηθοποιός να υποβληθεί σε επανορθωτική επέμβαση το 2001.

«Πήγα στο νοσοκομείο λέγοντας: ‘Αν με ανοίξετε και είναι καρκίνος, σας παρακαλώ να αφαιρέσετε και τα δύο στήθη μου’, γιατί δεν είμαι άτομο που με καθορίζει το στήθος μου».