Σάσα Μπάστα: «Από τότε που παντρεύτηκα κάθε χρόνο με χωρίζουν»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

7 Νοεμβρίου 2022 12:09

H Σάσα Μπάστα έβαλε τέλος στις φήμες που την ήθελαν να έχει χωρίσει από τον σύζυγό της Δημήτρη Κουσαθανά.

Η γνωστή τραγουδίστρια Σάσα Μπάστα προχώρησε σε δήλωσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» του Alpha. Κατέστησε σαφές πως στον γάμο της είναι όλα καλά, τονίζοντας πως έχει συνηθίσει να διαβάζει τέτοιου είδους δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή.

«Για ακόμη μια φορά ο καθένας γράφει ό,τι θέλει. Είναι όλα καλά, είναι όλα μια χαρά. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που γίνεται αυτό. Όταν βγήκα και απάντησα, και μάλιστα πολύ γρήγορα, δεν έγινε η αναδημοσίευση. Είναι όλα καλά, μια χαρά. Τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για το ενδιαφέρον τους», είπε αρχικά η Μπάστα.

Και η καλλιτέχνιδα πρόσθεσε: «Δεν έχω σκεφτεί να κινηθώ νομικά γιατί δεν είμαι τέτοιο παιδί. Αν ήθελα θα μπορούσα να το κάνω αλλά δεν υπάρχει λόγος. Γενικά είμαι στα όριά μου αλλά δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε πολύ γιατί είναι όλα καλά.

Όπως κάθε χρόνο γράφουν ότι είμαι έγκυος, όπως κάθε χρόνο έγραφαν ότι παντρεύομαι και από τότε που παντρεύτηκα κάθε χρόνο με χωρίζουν».

Οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 3 Δεκεμβρίου 2018, όταν η τραγουδίστρια βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Νωρίτερα είχαν ανταλλάξει όρκους αγάπης στο Ντουμπάι.

Τον Ιανουάριο του 2019 η Μπάστα έφερε στον κόσμο την κόρη τους, Ειρήνη – Αλεξάνδρα και τον Οκτώβριο του ίδιου έτους το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Μύκονο με θρησκευτικό γάμο. Παράλληλα, βαφτίστηκε και η μικρή τους.

Παλαιότερα, η Μπάστα μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για την κόρη της, τον σύζυγό της και τα κακεντρεχή σχόλια.

Για την κόρη της είπε: «Με την κόρη μου το κυνηγητό είναι μία μορφή γυμναστικής με τόσο τρέξιμο. O λόγος ύπαρξής μου έχει αλλάξει με τον ερχομό της κόρης μου. Είναι ίδια με έμενα, μέχρι το κενό που είχα στα παιδικά μου δόντια είχε.Tώρα ζητάει να βγάζουμε στόρι. Θα ήθελα να μεγαλώσω την οικογένειά μου άλλα αυτά δεν τα κανονίζεις».

Για τον σύζυγό της που έχει παντρευτεί τρεις φορές ανέφερε: «Με τον σύζυγο μου έχουμε παντρευτεί τρεις φορές, με τρία διαφορετικά νυφικά. Δεν ήμουν από εκείνες που ονειρεύονταν το νυφικό. Από όταν παντρεύτηκα με φλερτάρουν περισσότερο».

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Έχω μετακομίσει λόγω θαυμαστή, έχω αλλάξει αριθμό τηλεφώνου, έχω κάνει ασφαλιστικά μέτρα!».