Σάσα Μπάστα: «Έκανα τρεις γάμους με τον ίδιο άντρα»

Συντάκτης: Newsroom

25 Μαΐου 2022 15:26

Σάσα Μπάστα: «Έκανα τρεις γάμους με τον ίδιο άντρα»

H Σάσα Μπάστα μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για την κόρη της, τον σύζυγό της που παντρεύτηκε 3 φορές και τα κακεντρεχή σχόλια.

Για την κόρη της είπε: «Με την κόρη μου το κυνηγητό είναι μία μορφή γυμναστικής με τόσο τρέξιμο. O λόγος ύπαρξης μου έχει αλλάξει με τον ερχομό της κόρης μου. H κόρη μου είναι ίδια με έμενα, μέχρι το κενό που είχα στα παιδικά μου δόντια είχε.Tώρα ζητάει να βγάζουμε στόρι. Θα ήθελα να μεγαλώσω την οικογένεια μου, άλλα αυτά δεν τα κανονίζεις».

Για τον σύζυγό της που έχει παντρευτεί τρεις φορές ανέφερε: «Με τον σύζυγο μου έχουμε παντρευτεί 3 φορές, με 3 διαφορετικά νυφικά. Δεν ήμουν από εκείνες που ονειρεύονταν το νυφικό. Από όταν παντρεύτηκα με φλερτάρουν περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά.

«Έχω μετακομίσει λόγω θαυμαστή, έχω αλλάξει αριθμό τηλεφώνου, έχω κάνει ασφαλιστικά μέτρα!».

Τα κακεντρεχή σχόλια

«Ποτέ δεν σταμάτησαν τα κακεντρεχή σχόλια, άλλα αν σταθείς σε αυτά δεν θα συνεχίζεις. Άστους να λένε, το όνομα σου να λένε σωστά, κάτι κάνεις σωστά αν μιλάνε για εσένα. Αν κάποιοι θεωρούσαν να πάω στη Eurovision, γιατί να μην το κάνω», πρόσθεσε.

Η Σάσα Μπάστα εξομολογήθηκε πως έχει βιώσει θαύμα

«Ο πάππους μου και ο θείος μου είναι παπάδες. Έχουμε βιώσει θαύμα με τον αδελφό μου», αποκάλυψε με συγκίνηση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sasa Basta (@sasa_basta_)

Σάσα Μπάστα: Στη Μύκονο με την κούκλα κόρη της

Η Σάσα Μπάστα αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Μύκονο μαζί με την κόρη της.

Η Σάσα Μπάστα μετά το τέλος τη «Φάρμας» θέλει να συμπληρώσει τον χαμένο χρόνο με την κορούλα της, Ειρήνη-Αλεξάνδρα και έτσι έκαναν ένα ταξίδι στο νησί των Ανέμων.

Να τονίσουμε, ότι η Σάσα Μπάστα έχει αποκτήσει την 3,5 χρονών κόρη της με τον Δημήτρη Κουσαθανά.

Η Σάσα Μπάστα και ο Δημήτρης Κουσαθανάς παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2018 στο Ντουμπάι και με θρησκευτικό το 2019 στη Μύκονο, όπου έχει εκεί επιχειρήσεις ο σύζυγός της.

Μητέρα και κόρη έκαναν βόλτες σε γνωστή παραλία της Μυκόνου μαζί με τον τετράποδο φίλο τους. Μάλιστα, η Σάσα δεν άφησε λεπτό το χέρι της μικρής της.

Πηγή φωτογραφιών: NDP