Σάσα Σταμάτη: Την ξυλοκοπούσε στο Κολωνάκι, στη μέση του δρόμου (βίντεο)

17 Δεκεμβρίου 2018 10:32

Πασίγνωστο μοντέλο ξυλοκοπήθηκε άγρια σε club του Κολωνακίου από τον πρώην σύντροφό της, μπροστά στα μάτια της δημοσιογράφου.

Η Σάσα Σταμάτη εξομολογήθηκε χθες στον αέρα της εκπομπής της, με καλεσμένη τη Νόνη Δούνια: «Θυμάμαι ένα περιστατικό. Είχαμε πάει με κάποιους φίλους μου στο Κολωνάκι σε ένα club να διασκεδάσουμε. Εγώ ήμουν με ένα γνωστό μοντέλο, πάρα πολύ γνωστό, κάνει καριέρα στο εξωτερικό, νέα κοπέλα και ανεβαίνουμε τα σκαλιά, φτάνουμε στο τελευταίο σκαλί και μου λέει: «Ααα είναι εδώ ο πρώην μου, να στον γνωρίσω». Πάει να μου τον γνωρίσει και λίγο πριν του μιλήσει, την παίρνει, την πετάει στον τοίχο, χτυπάει το κεφάλι της και πέφτει μέχρι το τελευταίο σκαλί. Το club ήταν γεμάτο. Εγώ έπαθα σοκ, έτρεμα ολόκληρη!

Ειδοποιώ τα παιδιά και μέχρι να κατέβουμε κάτω είχαν εξαφανιστεί. Την επόμενη μέρα μου έστελνε μήνυμα ότι την ξυλοκοπούσε σ’ ένα στενό στο Κολωνάκι όλο το βράδυ και φωτογραφίες με τους μώλωπες. Της λέω «Φαντάζομαι θα πας να το καταγγείλεις». Και μου απάντησε ότι το είπε στη μαμά της… Και δεν λέω κάτι που άκουσα, λέω κάτι που το είδα. Τόσοι θαμώνες, δεν κουνήθηκε κανείς»!

TIP Η κυρία, να πούμε εδώ, δεν είναι πιτσιρίκα. Κι αυτό επειδή γνωρίζουμε την υπόθεση. Είναι, δε πρώην εστεμμένη, μελαχρινή, καθώς και μανούλα και ο πρώην σύζυγός της, πασίγνωστος…. Επίσης. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.