Σασμός: Αργυρώ και Στέλλα πιάνονται στα χέρια για τον Αστέρη

Συντάκτης: Newsroom

31 Αυγούστου 2022 08:30

Σασμός: Αργυρώ και Στέλλα πιάνονται στα χέρια για τον Αστέρη

Δύο γυναίκες που έδωσαν μάχη για την καρδιά του ίδιου άνδρα στον Σασμό. Δύο πρώην φίλες που πλέον δεν μιλιούνται. Και όλα αυτά για τα μάτια του Αστέρη Σταματάκη.

Στον Σασμό η κόντρα ανάμεσα στην Αργυρώ και τη Στέλλα όσο περνά ο καιρός τόσο και φουντώνει. Και δεν θα αργήσει η μέρα που οι δύο τους θα πιαστούν στα χέρια, αφού οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες αλλά και ανατρεπτικές.

Η Στέλλα δεν συγχώρεσε ποτέ αυτό που της έκανε η Αργυρώ. Που της έκλεψε τον άνδρα λίγο προτού ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η πανέμορφη δικηγόρος ετοιμαζόταν για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της. Ονειρευόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον άνδρα που σημάδεψε όλη τη ζωή της. Και ξαφνικά εκείνος τα τινάζει όλα στον αέρα αφού θαμπώθηκε από τη Βρουλάκη. Με την οποία η Στέλλα είχε αναπτύξει φιλική σχέση.

Η Στέλλα δεν θέλει πλέον να βλέπει στα μάτια της την Αργυρώ.

Τι κι αν άλλαξαν πολλά, η έχθρα παραμένει η ίδια. Και η δικηγόρος καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να βγάλει τον Αστέρη από τη ζωή και από το μυαλό της.

Η νέα κόντρα θα ξεκινήσει από τη φυλάκιση του Μαθιού για τη δολοφονία του Άγγελου. Και ύστερα της Καλλιόπης για το ίδιο έγκλημα. Η Στέλλα, αποφασισμένη να στηρίξει για ακόμη μια φορά τους Σταματάκηδες, δέχεται να υπερασπιστεί νομικά την οικογένεια.

Αυτό θα εκνευρίσει αρκετά την Αργυρώ, η οποία αισθάνεται φοβερά κουρασμένη από τη συγκεκριμένη υπόθεση. Πρέπει, επιτέλους, να τιμωρηθούν για τα εγκλήματά τους και η Στέλλα δεν βοηθά καθόλου! Αντιθέτως, τους υποστηρίζει ως το τέλος.

Σαν να μη φτάνει αυτό, η Αργυρώ και ο Αστέρης ξεκινούν τις κρυφές τους συναντήσεις. Αυτό έχει ολέθριες συνέπειες, καθώς η Στέλλα θα μάθει πως ο έρωτας αυτός φούντωσε και θα πέσει στα πατώματα.

Τα συναισθήματά της για τον Αστέρη δεν έχουν σβήσει. Μέσα της τρέφει την ελπίδα πως οι δυο τους θα ξανά είναι μαζί, παρά τις δυσκολίες. Βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του και εύχεται να την αντικρίσει ξανά ερωτικά.

Η Αργυρώ και η Στέλλα θα βρεθούν αντιμέτωπες για τον ίδιο άντρα ακόμη μια φορά, στη σειρά του Alpha. Η ένταση θα κορυφωθεί και οι δυο τους θα ανταλλάξουν βαριές κουβέντες, ενώ θα πιαστούν στα χέρια. Καμία δεν είναι πια σε θέση να σκεφτεί ψύχραιμα…