Σασμός: «Αστέρη, ο Παύλος πρέπει να πεθάνει»

Συντάκτης: Newsroom

19 Αυγούστου 2022 08:30

Σασμός: Το ένοχο παρελθόν του Παύλου Βρουλάκη και ο θάνατος που διέλυσε τον γάμο του

Μία εισβολή στον Σασμό φέρνει τα πάνω κάτω στη σειρά που μάγεψε τους τηλεθεατές την προηγούμενη σεζόν. Και πλέον τίποτα δεν πρόκειται να είναι το ίδιο στο χωριό.

Στον Σασμό τα πράγματα αγριεύουν και μάλιστα επικίνδυνα. Δεν είναι μόνο η δολοφονία του Άγγελου για την οποία μπαίνει άδικα στη φυλακή ο Μαθιός. Είναι και ο ερχομός του Παύλου Βρουλάκη που προκαλεί σοκ.

Μπορεί να τον θεωρούσαν όλοι νεκρό, όμως δεν ήταν. Ο Παύλος Βρουλάκης ζούσε σαν νεκρός, με τη βοήθεια του παπά Μιχάλη και του Αντώνη. Μόλις εκείνος δολοφόνησε τον Βασίλη Σταματάκη, οι δυο τους τον φυγάδευσαν, για να μη συνεχιστεί η βεντέτα. Είναι οι μόνοι που γνωρίζουν το ένοχο μυστικό και δεν μιλούν. Θέλουν το μυστικό αυτό να μείνει θαμμένο γιατί θα ανοίξει πάλι ο κύκλος αίματος.

Οι δύο τους μπορεί να κρατούν το στόμα τους κλειστό, αλλά ο Παύλος δεν έχει καμία τέτοια διάθεση. Παρά τις έντονες πιέσεις που δέχεται, ο σκοπός της επιστροφής στην Κρήτη δεν αλλάζει. Ο Παύλος θέλει να εκδικηθεί για τον θάνατο του Πετρή και του Άγγελου. Και δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω. Μάλιστα, βρίσκει το θράσος να εμφανιστεί μπροστά στην Καλλιόπη, προκαλώντας την! Ο Παύλος είναι ένας αδίστακτος άνδρας και το δείχνει με κάθε τρόπο.

Της αναφέρει λοιπόν πως αυτός σκότωσε τον άντρα της. Αυτός έδωσε την εντολή θανάτου του στη φυλακή με αποτέλεσμα εκείνη να τρελαίνεται! Ξεσπά και ουρλιάζει πως θα τον αποτελειώσει για το κακό που έκανε στην οικογένειά της, μόνο που ο Παύλος δεν φοβάται…

Η Καλλιόπη αρχίζει να τρέμει στην ιδέα πως ο άνθρωπος αυτός θα βλάψει ένα από τα δύο της παιδιά, διψασμένος από εκδίκηση. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, πλησιάζει τον Αστέρη και του αναφέρει πως πρέπει ο Παύλος να πεθάνει, προκειμένου να ζήσουν ελεύθεροι.

Ο Αστέρης ενοχλείται από τη στάση της και της ζητά να ξεχάσει τα παλιά. Καμία βεντέτα δε θα συνεχιστεί! Η Καλλιόπη, όμως, δεν ησυχάζει αν δε πεθάνει ο φονιάς, στη σειρά του Alpha.