Σασμός: Αστέρης – Αργυρώ ετοιμάζονται να ζήσουν μια νύχτα πάθους

Συντάκτης: Newsroom

24 Μαΐου 2023 18:00

Σασμός: Αστέρης - Αργυρώ ετοιμάζονται να ζήσουν μια νύχτα πάθους

Όσα θα δούμε στο σημερινό (24-5-23) επεισόδιο

Ο Αστέρης χαρούμενος για την επανασύνδεσή του με την Αργυρώ, ετοιμάζεται να ζήσει μία νύχτα πάθους μαζί της. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι το ίδιο ρόδινα για τον αδερφό του, αφού η γυναίκα της ζωής του δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έκανε… Ο Παύλος δέχεται μια επίσκεψη, που τον ξαφνιάζει και η Έλενα εμφανίζεται αποφασισμένη, να δυσκολέψει τη ζωή του Λευτέρη και του Ευθύμη. Κι ενώ η Καλλιόπη προσεύχεται στην εκκλησία, δέχεται μια επίσκεψη απ’ το μακρινό παρελθόν, που την κάνει να αναθεωρήσει τη ζωή της, λίγο πριν ο Μαθιός ανακοινώσει την απόφασή του στην Βασιλική.

Δημήτρης Λάλος: «Στο Σασμό θα έχουμε δράματα, χαμός θα γίνει»

Δημήτρης Λάλος: «Στο Σασμό θα έχουμε δράματα, χαμός θα γίνει»

Ο Μαθιός, κατά κόσμον Δημήτρης Λάλος, μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day» για τις συγκλονιστικές εξελίξεις που έρχονται στον «Σασμό».

«Ο Σασμός είναι μια επιτυχημένη σειρά. Και μια επιτυχημένη σειρά, δεν μπορούμε παρά να τη στηρίξουμε και να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό» αναφέρει ο Δημήτρης Λάλος.

«Τον αγαπήσαμε τον Σασμό και μας αγάπησε ο κόσμος μέσα από αυτόν… Παρηγορούμε τον κόσμο, του κρατάμε συντροφιά» λέει επίσης ο ηθοποιός.

«Οι δουλειές μας είναι οι άνθρωποι μας. Είναι αυτοί που συναναστρεφόμαστε καθημερινά. Στο Σασμό έχουμε γίνει μια οικογένεια. Μαζί με όλη την Ελλάδα κάνουμε κάτι το οποίο αφήνει ιστορία. Αυτό δεν μπορούμε παρά να το στηρίξουμε, για να είναι ακόμα πιο συναρπαστικό».

«Τα τελευταία επεισόδια, κι αυτά που έχω κληθεί να παίξω, είναι για έναν ηθοποιό πρόκληση κι ευλογία».

«Κι εμείς διαβάζουμε τα σενάρια σα να είμαστε θεατές. Περιμένουμε κάθε μέρα με αγωνία ποιες θα είναι οι εξελίξεις».

Σε ερώτηση από την Σταματίνα Τσιμτσιλή σχετικά με τις εξελίξεις του επόμενου διαστήματος στη σειρά είπε: «Θα έχουμε δράματα. Θα γίνει χαμός».