Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ θα περάσουν μια νύχτα πάθους και έρωτα

Συντάκτης: Newsroom

27 Νοεμβρίου 2022 12:31

Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ θα περάσουν μια νύχτα πάθους και έρωτα

Τελικά ο λόγος της τον έπεισε! Ο Αστέρης Σταματάκης δεν πήγε ποτέ στο Mόναχο επειδή η Αργυρώ, ο μεγάλος έρωτας της ζωής του, του ζήτησε να μην το κάνει.

Έμεινε λοιπόν στην Κρήτη και το χωριό που τον μεγάλωσε, όχι γιατί ελπίζει σε ένα κοινό μέλλον μαζί της. αλλά γιατί θεωρεί πως πλέον τον έχει συγχωρέσει για τον θάνατο του Πέτρου. Όπως όμως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, οι δυο τους δεν θα πάψουν να έρχονται σε επαφή. Τα προβλήματα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν, θα τους αναγκάσουν να βρίσκονται ξανά, μοιραία λοιπόν το μυαλό και των δύο θα ταξιδεύει στο παρελθόν τους. Τότε που κάνανε μόνο όνειρα για το μέλλον τους. Ειδικά ο Αστέρης δεν θα σταματήσει να της υπενθυμίζει πόσο πολύτιμη του είναι και πόσο χαίρεται που ακόμα και έτσι την έχει στη ζωή του.

Η νύχτα που θα τους αλλάξει τη ζωή

Καθώς ο πόλεμος με τον Σταύρο θα είναι σε εξέλιξη αφού εκείνος έχει καταλάβει πω το πρώην ζευγάρι έχει αρχίσει να έρχεται και πάλι σε επαφή. Η Αργυρώ δεν θα αργήσει να μιλήσει στον Αστέρη για όσα την απασχολούν ένα βράδυ που μιλάνε στο σπίτι εκείνου στο βουνό. «Μάλλον ήταν λάθος μου που τον κράτησα κοντά μου και που του πρότεινα να με ακολουθήσει στην Κρήτη. Ήταν άδικο για εκείνον και καταλαβαίνω πόσο πονάει που μας βλέπει μαζί, όμως δεν έχω άλλο τρόπο. Μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω», θα του πει και ο Αστέρης στην προσπάθεια του να την παρηγορήσει, θα την κλείσει στην αγκαλιά του. Η επόμενη στιγμή θα τους βρει να φιλιούνται με πάθος, ανίκανοι πλέον να κατευνάσουν αυτό που νιώθουν. Αυτό που έκρυβαν επιμελώς τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής τους. Θα κάνουν έρωτα σαν την πρώτη φορά και το επόμενο πρωινό θα τους βρει μαζί, αγκαλιά.

Οι επόμενες ώρες όμως θα τους αναγκάσουν να χωριστούν και μάλιστα με βάρβαρο τρόπο, αφού τα τηλέφωνα θα αρχίσουν να χτυπούν. Οι δικοί τους θα αρχίσουν να τους ψάχνουν. Μέσα τους όμως θα κρατήσουν για πάντα εκείνο το βράδυ που ενώθηκαν σαν να ήταν οι μόνοι άνθρωποι στον πλανήτη. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι δρόμοι τους δεν θα συναντηθούν ξανά. Κάτω από τα αδιάκριτα βλέμματα των συγχωριανών τους θα βρίσκουν τρόπους για να βλέπονται, ακόμα κι αν οι παραξενιές της Καλλιόπης ή το άγχος της Μαρίνας τούς βάζει φρένο. Μέσα τους ξέρουν πως η αγάπη που νιώθουν δεν μπορεί τελικά να σβήσει!

Ο Νικηφόρος είναι παιδί του Μαθιού

Τον φάκελο με το αποτέλεσμα του τεστ DNA δεν τον άνοιξε! Ο Νικηφόρος θέλησε να μη μάθει ποτέ ποιος είναι ο πατέρας του ή αλλιώς αν είναι παιδί του Στεφανή Σταματάκη ή του Μαθιού. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, το θέμα δεν θ’ αργήσει να βγει και πάλι στην επιφάνεια και μοιραία να παρασύρει όσους εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία. Και αυτό θα συμβεί γιατί ο Νικηφόρος είναι παιδί του Μαθιού. Οι αμφιβολίες δεν θα αργήσουν να μπουν στο μυαλό του Νικηφόρου, ειδικά μετά την κουβέντα της Νάντιας, του κοριτσιού που πολιορκεί ο Μανόλης, η οποία τόνισε σε μια επίσκεψή της στο σπίτι της Βασιλικής, πως ο γιος της δεν μοιάζει με τον Στεφανή, δημιουργώντας έτσι πολλά ερωτηματικά για τον πραγματικό βιολογικό του πατέρα. Παρόλο που και εκείνη θέλησε να «μπαλώσει» λίγο την κατάσταση τονίζοντας πως «από κοντά έμοιαζαν περισσότερο», οι δεύτερες σκέψεις θα αρχίσουν να μπαίνουν ξανά στο μυαλό του γιου της. Κρυφά από όλους, θα επισκεφθεί ξανά το μικροβιολογικό κέντρο όπου είχε κάνει τις εξετάσεις και θα ζητήσει επανέκδοση των αποτελεσμάτων. Τότε λοιπόν θα συνειδητοποιήσει για τα καλά πως είναι παιδί του Μαθιού.