Σασμός: αυτό είναι το φινάλε του πρώτου κύκλου για τον Μαθιό

Συντάκτης: Newsroom

17 Ιουνίου 2022 08:30

Σασμός: Δείτε τον Μαθιό γαμπρό και τις selfies από το τέλος των φετινών γυρισμάτων

Κορυφώνονται οι εξελίξεις στον Σασμό όσο πλησιάζουμε στο τέλος του πρώτου κύκλου. Και φυσικά, εκτός από την επανασύνδεση του Αστέρη με την Αργυρώ, όλοι περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τον γάμο του Μαθιού με τη Βασιλική.

Στον Σασμό, ο θάνατος του Άγγελου ανοίγει τον ασκό του Αιόλου, με τις έρευνες να κορυφώνονται για να βρεθεί ο άνθρωπος που του αφαίρεσε τη ζωή. Ο Μανόλης παρακολουθεί με αγωνία και συνδυάζει τον φόνο του Άγγελου με εκείνον του Στεφανή. Ο οποίος συνέβη μπροστά στα μάτια του με δράστη τον Μαθιό.

Ο Μανόλης χάνει τον έλεγχο και ξεστομίζει πράγματα που θα τα μετανιώσει, στη σειρά του Alpha. Πάνω σε μια στιγμή αδυναμίας και μη μπορώντας άλλο να συγκρατήσει τον εαυτό του, λέει πράγματα φρικτά, θέτοντας σε κίνδυνο τον εαυτό του.

Μόλις η Άσπα εντοπίζει τον Άγγελο αιμόφυρτο όλα αλλάζουν

Ο πόνος της είναι αβάσταχτος. Οι Βρουλάκηδες θρηνούν ένα ακόμη αγαπημένο τους πρόσωπο και κανείς δε μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση. Τα βλέμματα στρέφονται στους Σταματάκηδες, εξαιτίας της διαμάχης που υπήρχε με το κτήμα. Βέβαια, ακόμη δεν γνωρίζουν την αλήθεια που είναι τελείως διαφορετική. Ο Κώστας είναι ο φονιάς, ο άνθρωπος που στέρησε τη ζωή στον Άγγελο, τυφλωμένος από τη ζήλια του για την Άσπα.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση, η Άσπα βρίσκει τον Άγγελο πνιγμένο μες στο ίδιο του το αίμα. Και χωρίς να χάνει χρόνο, ειδοποιεί τον Μανόλη. Για εκείνον αναβιώνει ξανά η σκηνή του θανάτου του Στεφανή. Θεωρεί, λοιπόν, πως υπεύθυνος για την άγρια δολοφονία είναι ο Μαθιός και πηγαίνει τρέχοντας στην αστυνομία.

Μη μπορώντας να κρατήσει άλλο κρυφό το μυστικό αυτό και με τον φόβο πως θα χάσουν κι άλλοι τη ζωή τους, λέει στον Αντώνη πως ο Μαθιός είναι ο φονιάς του Άγγελου, αλλά και του Στεφανή Σταματάκη.

Ενώ η Βασιλική περιμένει ντυμένη νύφη στην εκκλησία να ξεκινήσει ο γάμος, οι αστυνομικοί εμφανίζονται ξαφνικά και περνούν χειροπέδες στον Μαθιό. Η Καλλιόπη ουρλιάζει και όλοι είναι συγκλονισμένοι. Η Βασιλική καταρρέει… Ο γάμος αυτός διαλύεται, πριν καν ολοκληρωθεί.

Η αλήθεια για τον Άγγελο δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί. Για τον Στεφανή όμως; Θα τη γλιτώσει και πάλι ο μαθιός ή η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα καλά;