«Σασμός»: Αυτό είναι το τέλος των πρωταγωνιστών!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

20 Μαρτίου 2023 10:37

Η δημοφιλής σειρά «Σασμός» θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν και ήδη η παραγωγή έχει πάρει τις αποφάσεις της σχετικά με την πορεία που πρόκειται να διαγράψουν οι ήρωές της.

Υπάρχουν, πάντως, και πράγματα που ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει για τον τρίτο κύκλο της σειράς του Alpha, «Σασμός».

Το tv24 αποκάλυψε τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον καθώς και τις αμφιβολίες που υπάρχουν σχετικά με την παραμονή ή όχι κάποιων εκ των πρωταγωνιστών.

Μαθιός και Βασιλική
Δεν θα υπήρχε λόγος να συνεχιστεί η σειρά αν ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου δεν ήταν στον επόμενο κύκλο. Οι δύο ηθοποιοί έχουν μιλήσει με την παραγωγή της σειράς και έχουν εκφράσει ξεκάθαρα τη διάθεσή τους να συνεχίσουν να υποδύονται δύο από τους πιο αγαπημένους ήρωες.

Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως η Βασιλική θα αργήσει πολύ να μάθει ότι ο άντρας της ζωής της σκότωσε τον πρώην άντρα της, Στεφανή, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην το μάθει ποτέ. Παρ’ όλα αυτά, τα προβλήματα δεν θα λείψουν από την οικογένειά τους. Αφενός η παρουσία του Ευθύμη θα πυροδοτεί συνεχώς νέες εξελίξεις και αφετέρου η κόντρα με τον Παύλο Βρουλάκη δεν θα μείνει στα λόγια. Από τη στιγμή μάλιστα που ο Αστέρης και η Αργυρώ θα αποφασίσουν να πορευτούν μαζί.

Καλλιόπη Σταματάκη
Η μετάλλαξη της καπετάνισσας σε μια θετική ηρωίδα (σε σχέση με τον πρώτο κύκλο) άρεσε στο κοινό αλλά και στην παραγωγή, άρα δεν υπήρχε λόγος να μην έχει λόγο παρουσίας και στην τρίτη σεζόν η Μαρία Τζομπανάκη. Εκείνη φυσικά και είπε το «ναι» αλλά έχει ήδη θέσει τους δικούς όρους. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ζητήσει μεγαλύτερο μέρος του σεναρίου να είναι γραμμένο πάνω της. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως η Καλλιόπη θα έρθει αντιμέτωπη με το παρελθόν της. Μάλιστα, ανάμεσα στους έρωτες που της χρεώνουν είναι ένας και με τον Παύλο Βρουλάκη.

Αργυρώ και Αστέρης
Είχε γίνει γνωστό πως ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δεν επιθυμούν να συνεχίσουν στην τρίτη σεζόν. Τελικά όμως λέγεται πως και οι δύο θα συνεχίσουν και θα ολοκληρώσουν τον έρωτα του Αστέρη και της Αργυρώς, ο οποίος έχει βάλει σε κίνδυνο όλους τους ήρωες της Άνω Ποριάς και κυρίως τις οικογένειές τους. Λέγεται πως στο τέλος του φετινού κύκλου εκείνος θα μάθει πως ο Πετρής είναι γιος του και θα αντιδράσει για το μυστικό που του είχε κρατήσει η Αργυρώ, από τη στιγμή μάλιστα που είχαν αποφασίσει να μην κρύβουν πλέον πράγματα ο ένας από τον άλλον. Στον τρίτο κύκλο θα ενωθούν όμως και πάλι και επιτέλους θα μείνουν μαζί για πάντα.

Αντώνης και Μαρίνα
Στην αρχή οι σεναριογράφοι ήθελαν τον Δημήτρη Ήμελλο να πεθαίνει αλλά αποφάσισαν να αλλάξουν το σενάριο. Τελικά, Αντώνης και Μαρίνα θα περάσουν άσχημα στα επόμενα επεισόδια αφού εκείνος θα επανέλθει μεν από τη σφαίρα που έφαγε από τον Ευθύμη, όμως θα έχει πάθει μετατραυματική αμνησία και δεν θα θυμάται ούτε καν τη Μαρίνα. Αυτό δεν θα κρατήσει για πάντα. Ο αστυνόμος θα συνέλθει και θα ζήσει ευτυχισμένος με τη γυναίκα της ζωής του στην τρίτη σεζόν.

Θοδώρα και Λευτέρης
Μπορεί να εμφανίστηκε η πρώην του και η σχέση του με τη Θοδώρα να περάσει κρίση, στο τέλος όμως όλα θα κυλήσουν ομαλά και το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας της Άνω Ποριάς. Την κουλούρα όμως θα την περάσουν εφόσον έχει γίνει γνωστή στην οικογένεια Αγγελάκη η πραγματική ταυτότητα του Λευτέρη ή Γιώργου όπως είναι το κανονικό του όνομα. Οι δύο ήρωες θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν με δόξα και τιμή, καθώς όλα τα παραπάνω θα γίνουν σε μεγάλο βάθος χρόνου. Και αν αναρωτιέστε τι θα γίνει με τους γονείς της, Άννα και Παντελής θα συνεχίζουν να… σερβίρουν καφέ, ρακές και μεζέδες και την ερχόμενη σεζόν.

Μανόλης
Και όμως, ο Στρατής Χατζησταματίου ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που κάλεσε η παραγωγή για να μιλήσει. Ο νεαρός ηθοποιός μπορεί συχνά να απογοητεύει τους τηλεθεατές με τις κινήσεις που κάνει ως Μανόλης, όμως ειδικά στον τρίτο κύκλο της σειράς λέγεται πως θα έχει καθοριστικό ρόλο αφού είναι ο μόνος μάρτυρας της δολοφονίας του Στεφανή Σταματάκη. Όμως δεν θα πορευτεί μόνος στις γειτονιές της Άνω Ποριάς. Ένα νέο κορίτσι θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του και θα αλλάξει την καθημερινότητά του. Ακόμα δεν ξέρουν αν το πρόσωπο αυτό που θα ταυτιστεί μαζί του θα έχει θετικό πρόσημο ωστόσο οι δυο τους θα απασχολήσουν με τις πράξεις τους πολλούς από τους κατοίκους του χωριού.

Σασμός - Alpha: Ποια ζευγάρι θα χωρίσουν και ποια θα μείνουν μαζί;

Γιαγιά Ειρήνη
Το κοινό από τον πρώτο κύκλο περίμενε τον θάνατο της ηρωίδας που υποδύεται με μαεστρία η Όλγα Δαμάνη αλλά αυτό όχι μόνο δεν συνέβη ποτέ αλλά και φαίνεται πως όσο περνάει ο καιρός αναλαμβάνει και περισσότερη δράση. Είναι από τις ηρωίδες που θα συνεχίσουν στον τρίτο κύκλο, όμως καλά επιβεβαιωμένες πηγές αναφέρουν πως το μέλλον της θα είναι σύντομο και συγκεκριμένα πως θα κρεμαστεί αφού κρύβει και άλλα μυστικά από την οικογένειά της.

Σταύρος και Βαγγέλης Πανταζής
Πολλά είναι τα σενάρια που έχουν ακουστεί για τα αδέλφια Πανταζή και τις ημέρες τους στην Κρήτη του Σπύρου Πετρουλάκη, όμως τελικά αυτό που ισχύει είναι το εξής: ο Σταύρος θα πεθάνει στην προσπάθειά του να γλιτώσει τον αδελφό του από τον κόσμο της νύχτας, ενώ ο Βαγγέλης θα καταφέρει να επιβιώσει και να κάνει «καριέρα» στο πλευρό του Ευθύμη Φαρμάκη. Συνεπώς ο Γιώργος Χριστοδούλου δεν θα συνεχίσει στη σειρά, ενώ ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης θα παραμείνει. Λέγεται πως ο πρώτος είχε δηλώσει εξ αρχής την πρόθεσή του να μη συνεχίσει καθώς διαφωνούσε με τον τρόπο που προβάλλουν οι σεναριογράφοι το πρότυπο του πατέρα και συζύγου, του οποίου η γυναίκα ζητά διαζύγιο.

Παύλος Βρουλάκης
Έφερε νέο αίμα στο ορεινό χωριό της Κρήτης και η αλήθεια είναι πως όλοι υποκλίθηκαν στην υποκριτική του ικανότητα. Όμως ο εξαιρετικός Στέλιος Μάινας έχει ήδη δηλώσει στους ιθύνοντες της παραγωγής πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει την επόμενη σεζόν. Εκείνοι του προσέφεραν γη και ύδωρ για να αλλάξει γνώμη και τελικά τα βρήκαν κάπου στη μέση, θα είναι και στην τρίτη σεζόν αλλά μόνο για 30 με 35 επεισόδια. Δηλαδή, για έναν μήνα θα συνεχίσει ο Παύλος Βρουλάκης. Δεν θα υπάρξει επανασύνδεση με την πρώην σύζυγό του. Σύντομα, το γυαλί μεταξύ Αιμιλίας και Παύλου θα ραγίσει. Αυτό που συζητιέται έντονα είναι η ύπαρξη μιας νέας γυναίκας στη ζωή του.

Ευθύμης Φαρμάκης
Ήρθε, είδε και απήλθε. Ή τουλάχιστον το σκέφτεται. Ο Δημήτρης Αλεξανδρής είναι από τους ηθοποιούς που δεν επιθυμεί να συνεχίσει στον «Σασμό». Άλλωστε, η καριέρα του μαρτυρά πως δεν θέλει να κάνει μακροχρόνιες εμφανίσεις στη μικρή οθόνη και η παραγωγή τα έχει βρει σκούρα μαζί του αφού ήθελε η δράση του ήρωά του να συνεχιστεί για πολύ. Το πιο πιθανό λοιπόν είναι ο Αντώνης Φραγκαδιάκης να αποδώσει στο τέλος της φετινής σεζόν δικαιοσύνη και να βάλει τον σκοτεινό αυτό άνθρωπο στη φυλακή. Κάτι που από την αρχή της σεζόν τού είχε υποσχεθεί πως θα κάνει.

Οικογένεια Καμαριωτάκη
Τι θα ήταν ένα χωριό σαν την Άνω Ποριά χωρίς την καθοδήγηση από έναν νομικό; Τίποτα! Άρα η Στέλλα Καμαριωτάκη διά σώματος Ευγενίας Σαμαρά θα συνεχίσει να μπαινοβγαίνει στα δικαστήρια της Κρήτης προκειμένου να υπερασπιστεί τους πολύπαθους ήρωες της σειράς αλλά οι γονείς της δεν θα είναι στο πλευρό της να την καμαρώνουν. Η Νεκταρία Γιαννουδάκη που υποδύεται τη μητέρα της, Σοφία και ο τηλεοπτικός της πατέρας Τάσος (Σπύρος Σαραφιανός) δεν θα είναι στον επόμενο κύκλο. Η αποχώρησή τους θα γίνει με απόλυτα φυσιολογικό τρόπο που δεν θα συνδέεται με κάποια απώλεια αλλά με την απόφασή τους να ταξιδέψουν και να ζήσουν μακριά από το νησί. Σε ό, τι αφορά στα προσωπικά της Στέλλας, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με ήρωα που θα μπει στον επόμενο κύκλο.