Σασμός: χωρισμός-βόμβα για Μανόλη και Κλαίρη

14 Μαΐου 2022 08:30

Σασμός: χωρισμός-βόμβα για Μανόλη και Κλαίρη

Στον Σασμό είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σειράς. Όμως, θα περάσουν την πιο μεγάλη κρίση στη σχέση τους. Κρίση που ίσως τους οδηγήσει στον χωρισμό και η επόμενη μέρα και για τους δύο θα είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Στον Σασμό έχουμε συνηθίσει πλέον στις ανατροπές. Μία ακόμα θα έρθει στο ειδύλλιο του Μανόλη και της Κλαίρης. Μπορεί η αγάπη του ενός για τον άλλον να ξεχειλίζει, αλλά σύντομα θα αναγκαστούν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη σειρά του Alpha.

Ο χωρισμός τους θα τους πονέσει πάρα πολύ. Κι αυτό γιατί ο ένας αγαπά τον άλλον υπερβολικά. Τι θα συμβεί όμως και το ζευγάρι θα χωρίσει; Και ποιος θα είναι εκείνος που θα πάρει αυτή την απόφαση;

Μία απόφαση πάρα πολύ δύσκολη με αρκετό πόνο. Το αγαπημένο ζευγάρι του τηλεοπτικού κοινού δυστυχώς δεν θα καταλήξει μαζί και σε αυτό θα συμβάλλουν πολλά. Μπορεί να αντιμετώπισαν αρκετές δυσκολίες και αρκετά εμπόδια στο δρόμο τους. Αλλά πολύ γρήγορα και οι δυο τους κατάφεραν να τα ξεπεράσουν. Κι αυτό γιατί η αγάπη που ένιωθε ο ένας για τον άλλον ήταν μεγάλη. Και οι δύο είχαν αποδεχτεί αυτό που είναι και έδειχναν πως νιώθουν εντάξει με αυτό.

Τα διλήμματα όμως του Μανόλη και η συμπεριφορά του θα κάνουν την Κλαίρη να προβληματιστεί πάρα πολύ. Προσπαθεί να βρει τρόπους για να παραμείνουν μαζί, αλλά βλέπει ότι τα πράγματα δεν είναι όπως πριν. Όλες οι προσπάθειές της θα αποβούν άκαρπες. Κι έτσι θα αποφασίσει να χωρίσει τον Μανόλη.

Σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα, η Κλαίρη ανακοινώνει την απόφασή της στον αγαπημένο της. Η καρδιά της πονάει πάρα πολύ, αλλά δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Του λέει ότι πρέπει να χωρίσουν οριστικά και ο καθένας να ακολουθήσει τον δρόμο του.

Ο Μανόλης, όμως στον Σασμό, δεν θα μπορέσει εύκολα να ξεπεράσει τον χωρισμό του από την Κλαίρη. Και μια δύσκολη συναισθηματικά περίοδος για τον ήρωα ξεκινά.