Σασμός – Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Τίποτα δεν μένει κρυφό για πάντα, μπορεί να μάθει και για το παιδί»

Συντάκτης: Newsroom

23 Ιανουαρίου 2023 19:00

Σασμός - Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Τίποτα δεν μένει κρυφό για πάντα, μπορεί να μάθει και για το παιδί»

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έκανε κάποιες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μίλησε για την πολυσυζητημένη σκηνή που έκανε έρωτα με τον Αστέρη στον «Σασμό».

«Τη δουλέψαμε πολύ, την προετοιμάσαμε, συνεργαστήκαμε όμορφα με τον Ορφέα. Εσείς θα μας πείτε αν σας άρεσε ή όχι, εμείς δεν μπορούμε να είμαστε αντικειμενικοί. Εγώ δεν έχω δει ακόμα τη σκηνή του έρωτα, ντρέπομαι λίγο με αυτές τις σκηνές, θα τη δω κάποια στιγμή».

Σχετικά με το ενδεχόμενο να γίνει ξανά ζευγάρι με τον Αστέρη, απάντησε: «Έτσι νομίζω, θα δείξει, λίγο υπομονή. Τίποτα δεν μένει κρυφό για πάντα, μπορεί να μάθει και για το παιδί».

Ορφέας Αυγουστίδης: Δίνει το απόλυτο spoiler για τον Σασμό

Ορφέας Αυγουστίδης: Δίνει το απόλυτο spoiler για τον Σασμό

Ο Ορφέας Αυγουστίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τις εξελίξεις που έρχονται στη σειρά «Σασμός» και έδωσε μερικά spoiler που θα δούμε στους δέκτες μας πολύ σύντομα.

«Αυτό που μας κάνει να θέλουμε να το δούμε είναι να βλέπουμε ότι υπάρχει μία απόσταση που ελπίζουμε κάποια στιγμή να μειωθεί. Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες στο τέλος-τέλος αυτοί οι δύο να καταλήξουν μαζί και περιμένω κι εγώ να δω πώς. Γιατί κι εμείς είμαστε κάποια επεισόδια μπροστά αλλά όχι αρκετά» δηλώνει ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Θα μάθει σύντομα ο Αστέρης πως το παιδί της Αργυρώς είναι και δικό του;

«Νομίζω ότι είναι κάτι που δεν μπορούμε να το αποφύγουμε άλλο. Είναι μία πληροφορία που τη γνωρίζει πολύς κόσμος στο χωριό και δεν θα αργήσει να φτάσει και στα αυτιά του Αστέρη. Ο Σταύρος ξεκινάει αυτό το ντόμινο αλλά θα εμπλακούν κι άλλα πρόσωπα, που και μπορεί να γνωρίζουν και μπορεί να επωφεληθούν από μία τέτοιου είδους αποκάλυψη» απαντά ο ηθοποιός.

«Ο Σταύρος είναι φουντωμένος αυτή τη στιγμή και δεν βλέπει καθαρά. Έχει ένα πολύ έντονο αίσθημα κτητικότητας που τον καθοδηγεί τώρα και δεν κρίνει σωστά» προσθέτει στη συνέχεια ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Ποια θα είναι η αντίδραση της Αργυρώς, αμέσως μετά την ερωτική σκηνή με τον Αστέρη; «Η Αργυρώ θα επιτρέψει στον εαυτό της να μαλακώσει. Θα αφήσει το συναίσθημα και τη λογική της να της μιλήσει. Ο Αστέρης έχει ένα μερίδιο ευθύνης για τον θάνατο του αδελφού της αλλά έχει αποδειχθεί το πώς συνέβη αυτό πέρσι. Σιγά-σιγά πείθεται και η ίδια» αποκαλύπτει ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Ωστόσο, σημειώνει: «Αν υπάρξουν άλλα εμπόδια, θα είναι άλλου τύπου από αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα».

Όσον αφορά την Καλλιόπη, ο πρωταγωνιστής του «Σασμού» τονίζει: «Η Καλλιόπη δύσκολα θα το αποδεχθεί, γιατί είναι αυτή που έχουμε δει ότι είναι. Από την άλλη, τα παιδιά της Καλλιόπης ξυπνάνε και καταλαβαίνουν ότι δεν τρέχει τίποτα αν δεν θέλει κάτι η μάνα τους».

Τέλος, ο Ορφέας Αυγουστίδης, σε ερώτηση για το εάν θα δούμε τον πολυπόθητο… σασμό να επιτυγχάνεται στο τέλος της σεζόν, αποκαλύπτει: «Δεν ξέρω ακριβώς τι θα πει happy και πόσο… happy χρειάζεται κάποιος για να είναι ικανοποιημένος αλλά θα έχουμε σασμό στο τέλος της χρονιάς».