Σασμός: δείτε τον Δημήτρη Λάλο και τον Στέλιο Μάινα στα γυρίσματα (φωτογραφία)

Συντάκτης: Newsroom

6 Αυγούστου 2022 11:29

Σασμός: δείτε τον Δημήτρη Λάλο και τον Στέλιο Μάινα στα γυρίσματα (φωτογραφία)

Ο Σασμός κάνει εντατικά γυρίσματα για τη δεύτερη χρονιά με αρκετές εκπλήξεις στο σενάριό του, αφού πρόκειται να προστεθούν κι άλλοι χαρακτήρες και αγαπημένοι ηθοποιοί

Στο καστ της σειράς Σασμός προστέθηκε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Μαίνας στον κομβικό ρόλο του Παύλου Βρουλάκη. Επιστρέφει στην Κρήτη για να εκδικηθεί για τον θάνατο του ανιψιού του Πετρή.

Σε κάποια κοινή λήψη που είχε με τον εχθρό του, Μαθιό Σταματάκη, φωτογραφήθηκαν μαζί. Και στη συνέχεια ο Δημήτρης Λάλος δημοσίευσε τη φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram.

Η είσοδος του Στέλιου Μάινα στον Σασμό

Νέες περιπέτειες για τους πρωταγωνιστές στον Σασμό από τη νέα σεζόν, αναμένονται για να κρατηθεί αμείωτο στο ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, αλλά και τα νούμερα της τηλεθέασης

Ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης είχε προαναγγείλει όχι ένα αλλά τουλάχιστον δύο δυνατά ονόματα ηθοποιών. Τα οποία θα εισβάλλουν στον Σασμό για να ενισχύσουν το σενάριο και τις εξελίξεις της δημοφιλούς σειράς.

Ο Στέλιος Μάινας είναι το πρώτο από τα μεγάλα ονόματα που μας υποσχέθηκε ο συγγραφέας. Σύμφωνα με το youfly ο ηθοποιός αναμένεται να έχει καθοριστικό ρόλο στη σειρά Σασμός. Ενώ όπως φαίνεται ο Alpha κάνει μια καλή επένδυση στη μυθοπλασία, που του έφερε σημαντικά έσοδα τη χρονιά που πέρασε.
Μάλιστα ο παραγωγός του «Σασμού» ο κ. Γιάννης Καραγιάννης εδώ και καιρό συζητούσε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Στέλιο Μάινα. Τελικά οι δύο πλευρές τα βρήκαν και έπεσαν μάλιστα και οι σχετικές υπογραφές των συμβολαίων.

Ο Στέλιος Μαίνας όπως αποκάλυψε προημερών στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, ο συγγραφέας της σειράς «Σασμός» Σπύρος Πετρουλάκης προορίζεται να αναλάβει ένα ρόλο «φωτιά». Υποδυόμενος ένα πρόσωπο που θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα. Άραγε είναι αυτός ο λόγος που δεν θα τον δούμε στο Νησί 2 – Μια νύχτα του Αυγούστου; Γιατί όπως ξέρουμε η πλοκή του σεναρίου ξεκινά μετά τη δολοφονία της Άννας από τον Ανδρέα Βανδουλάκη. Κι αυτό συνέβη πολύ πριν να αποβιώσει ο Γιώργης.