Αργύρης Πανταζάρας: Έπεσε θύμα κλοπής! Η ανάρτησή του

Συντάκτης: Newsroom

1 Ιουνίου 2022 16:12

Από ότι φαίνεται η μέρα του Αργύρη Πανταζάρα δεν ξεκίνησε και τόσο καλά. Ο ηθοποιός του Σασμού γνωστοποίησε μέσω του Instagram του ότι άγνωστοι έκλεψαν τη μηχανή του.

Ο Αργύρης Πανταζάρας που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στης μηχανές, χρησιμοποιούσε το συγκεκριμένο μέσο για όλες τους τις μετακινήσεις ενώ πολλές φορές τη χρησιμοποιούσε και σε γυρίσματα σειρών που συμμετέχει.

Μέσα από τις αναρτήσεις του, ο Αργύρης Πανταζάρας κάνει έκκληση προκειμένου η ελληνική αστυνομία να βοηθήσει στο να βρεθεί η μηχανή του.

 

Αργύρης Πανταζάρας: πεθαίνει στον Σασμό, αλλά μένει στον Alpha – Μαζί του και ο… Καραπάνος

Ο Αργύρης Πανταζάρας, όπως σας αποκαλύψαμε, αποχαιρετά τον Σασμό με το τέλος του πρώτου κύκλου. Σύμφωνα με το σενάριο, ο Γεράσιμος βρίσκεται στο μάτι του Καραπάνου, ο οποίος έχει βάλει στόχο του να τον σκοτώσει.

Ο Αργύρης Πανταζάρας, ο οποίος ήταν συγκλονιστικός στη σειρά του Alpha δεν θα συνεχίσει αφού ο Καραπάνος τον σκοτώνει. Χωρίς φυσικά να γνωρίζει ότι είναι ο γιος του. Και στο τέλος βάζει κι εκείνος τέλος στη ζωή του, αφού οι τύψεις τον κυριεύουν.

Ο Πανταζάρας μπορεί να αποχαιρετά τη σειρά που φέτος τα έσπασε στα νούμερα τηλεθέασης και αναδείχθηκε βασιλιάς της βραδινής ζώνης, αλλά δεν φεύγει και από τον Alpha.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, παραμένει κανονικά στο κανάλι και θα είναι από τους πρωταγωνιστές της νέας σειράς με τίτλο Παράδεισος. Οι συζητήσεις είναι πολύ προχωρημένες και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει οριστικό deal. Άλλωστε, οι λεπτομέρειες που απομένουν δεν δείχνουν ικανές για να χαλάσουν τη συμφωνία.

Ο Παράδεισος θα είναι μια καθημερινή σειρά με πιθανότερη ώρα προβολής τις 20:00, στην απογευματινή ζώνη του Alpha. Θα προβάλλεται δηλαδή πριν από τον Σασμό και στον σταθμό την πιστεύουν πάρα πολύ.

O Αργύρης Πανταζάρας φαίνεται πως βρίσκεται… μισό βήμα πριν από την τελική συμφωνία, όμως το ρεπορτάζ αναφέρει ότι έχουν γίνει ήδη προτάσεις και σε άλλους ηθοποιούς. Και το καστ αναμένεται να είναι πάρα πολύ δυνατό.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι το πιο πιθανό είναι να ανταμώσουν ξανά ο Γεράσιμος με τον Καραπάνο. Κι αυτό γιατί, έγινε πρόταση στον Λάζαρο Γεωργακόπουλο, την οποία ο ηθοποιός βλέπει με πολύ καλό μάτι. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να δούμε ακόμη ένα ηθοποιό που… πέθανε στον Σασμό. Ο λόγος για τον «Στεφανή Σταματάκη».

Ο σταθμός και η παραγωγή έχουν προσεγγίσει και τον Τάσο Νούσια για να είναι μέλος του ισχυρούν καστ της σειράς.

Ο Παράδεισος θα είναι μια σειρά εποχής η οποία θα διαδραματίζεται στην Αθήνα. Και είναι βασισμένη στην ιταλική εκδοχή «Il paradiso delle signore» που σημαίνει ο «Παράδεισος των Κυριών»!