Σασμός: Ένας γάμος γίνεται και ένας διαλύεται οριστικά

Συντάκτης: Newsroom

17 Ιουλίου 2022 08:30

Σασμός: Ένας γάμος γίνεται και ένας διαλύεται οριστικά

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στον Σασμό στον δεύτερο κύκλο της σειράς. Και στο επίκεντρο θα μπουν δύο γάμοι που έχουν αναβληθεί. Ένας θα γίνει τελικά και ένας θα διαλυθεί οριστικά.

Στον Σασμό, τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν ξεκίνησαν. Και δείχνουν ότι ένα ζευγάρι θα έχει επιτέλους happy end έπειτα από πολλά χρόνια αναμονής.

Ο Αντώνης και η Μαρίνα αρραβωνιάστηκαν, αλλά ανέβαλαν τα σχέδια για γάμο εξαιτίας του προβλήματος υγείας της Αργυρώς. Η τελευταία αναγκάστηκε να μπει στο χειρουργείο και να της δωρίσει το νεφρό του η Αστέρης για να σωθεί η ζωή της. Πλέον, η Βρουλάκη είναι μία χαρά και ο Αντώνης με τη Μαρίνα μπορούν να ζήσουν τον έρωτά τους άνετοι και να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Αρραβωνιαστήκαμε με τη Μαρίνα και περιμένουμε με έναν τρόπο να λυθεί μία ιστορία για να πάμε στο γάμο. Τώρα, βέβαια, προέκυψε κι η αρρώστια της Αργυρώς, οπότε αναβλήθηκε ο γάμος αλλά δεν πρόκειται να τον καθυστερήσουμε πολύ. Θα γίνει. Από εκεί και πέρα η υπόθεση είναι να λυθεί η ιστορία του φονιά του Στεφανή, όπου εκεί νομίζω ότι θα κλείσει κι η ιστορία», είπε σε συνέντευξή του στον Τηλεθεατή και στη δημοσιογράφο Χρύσα Παχούμη ο Δημήτρης Ήμελλος, ο Αντώνης Φραγκιαδάκης της σειράς του Alpha.

Ενώ ο γάμος του Αντώνη και της Μαρίνας θα γίνει, αυτός που δείχνει να ναυάγησε οριστικά είναι του Μαθιού και της Βασιλικής. Ο Σταματάκης τη μέρα που πήγαινε γαμπρός στην εκκλησία συλλαμβάνεται για τον θάνατο του Άγγελου. Ένα φόνο που δεν έκανε, αλλά οι εξελίξεις έβαλαν μπουρλότο στον γάμο του με τη Βασιλική.

Ο Μαθιός θα βγει τελικά από τη φυλακή, αφού ο Κώστας είναι ο δολοφόνος του Άγγελου, αλλά τίποτα δεν είναι όπως πριν. Και πλέον οι έρευνες στρέφονται στον φονιά του Στεφανή Σταματάκη. Ο κλοιός σφίγγει επικίνδυνα για τον Μαθιό. Tην ώρα που υπάρχουν στιγμές μεγάλης έντασης με τη Βασιλική. Και όλα δείχνουν ότι ο γάμος αυτός δεν είναι γραφτό να γίνει ποτέ.