Σασμός: έτσι μαθαίνει ο Αστέρης ότι ο Πέτρος είναι δικός του γιος

28 Απριλίου 2022 09:10

Σασμός: έτσι μαθαίνει ο Αστέρης ότι ο Πέτρος είναι δικός του γιος

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά Σασμός. Το ταξίδι του Αστέρη στα Γιάννενα θα τον οδηγήσει σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη. Δεν φτάνει που θα δει την Αργυρώ μαζί με τον Σταύρο, αλλά μαζί τους είναι κι ένα μωρό.

Σασμός: έτσι μαθαίνει ο Αστέρης ότι ο Πέτρος είναι δικός του γιος.

Ο Σταματάκης βλέπει την αγαπημένη του να έχει προχωρήσει τη ζωή της με έναν νέο άνδρα και μάλιστα υπάρχει κι ένα παιδί. Ο μικρός γιος της Αργυρώς έχει πάρει το όνομα του αδικοχαμένου αδελφού της. Ο οποίος έχασε τη ζωή της έπειτα από τον διαπληκτισμό με τον Αστέρη.

Το θέαμα τον λυγίζει. Δεν γνωρίζει όμως ότι το αγοράκι δεν είναι παιδί του Σταύρου αλλά δικό του. Η μέρα που θα μάθει όμως την αλήθεια που θα του προκαλέσει μεγάλο σοκ δεν αργεί.

Ο μικρός Πετρής θα αντιμετωπίσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Οι πληροφορίες λένε ότι το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο μικρό Πέτρο απαιτεί την αναζήτηση συμβατού δότη και μάλιστα εξ αίματος. Ο μόνος που μπορεί να σώσει το παιδί είναι ο Αστέρης.

Η Αργυρώ μέχρι τώρα κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό από τον Αστέρη το γεγονός ότι ο Πέτρος είναι γιος του. Τι θα κάνει τώρα; Θα αλλάξει γνώμη;

Η Βρουλάκη καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να βάλει τον εγωισμό της πάνω από τη ζωή του ίδιου της του παιδιού. Θέλει να πει την αλήθεια στον Αστέρη για τον μικρό Πέτρο για να τη βοηθήσει να νικήσει τη σοβαρή ασθένεια. Δεν είναι όμως καθόλου εύκολο έπειτα από όσα έχουν προηγηθεί αλλά και από το μίσος που εξακολουθεί να νιώθει για τον φονιά του αδελφού της. Γιατί για εκείνη ο Αστέρης είναι φονιάς του Πέτρου και αυτό δεν έχει αλλάξει μέσα της.

Η Αργυρώ συζητάει και με τη μητέρα της για τη νέα τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα προσπαθώντας να βρουν μια λύση. Η Μαρίνα συμβουλεύει στη κόρη της να πει όλη την αλήθεια στον Αστέρη αφού η σωτηρία του μικρού εξαρτάται από τον βιολογικό του πατέρα.