Σασμός: Γιατί ο Γιώργος Γεροντιδάκης εμφανίζεται στη σειρά με ψεύτικο όνομα

Συντάκτης: Newsroom

26 Αυγούστου 2022 08:30

Σασμός: Γιατί ο Γιώργος Γεροντιδάκης εμφανίζεται στη σειρά με ψεύτικο όνομα

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης για πολλούς ήταν η κορυφαία τηλεοπτική μεταγραφή του καλοκαιριού. Μετά το τέλος των Άγριων Μελισσών, όπου έδωσε ρεσιτάλ ως Μελέτης, συμφώνησε και θα βρίσκεται στο καστ του Σασμού.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης θα υποδυθεί τον νέο αστυνόμο που παίρνει τη θέση του Γεράσιμου. Ο οποίος θα εγκαταλείψει για πάντα την Κρήτη. Το όνομά του νέου αστυνόμου είναι Γιώργος Βιδάλης. Αλλά θα εμφανιστεί με ψεύτικο όνομα. Γιατί; Προφανώς κι έχει τους λόγους του.

Ο Γιώργος Βιδάλης θα εμφανιστεί με το όνομα Λευτέρης Ορφανός. Στόχος του είναι να κρατήσει μυστική την ταυτότητά του, για να περνά απαρατήρητος από τους πρωταγωνιστές.

Ο Λευτέρης έρχεται από τα κεντρικά της Αθήνας, ως μυστικός αστυνόμος. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, βρίσκεται σε μυστική αποστολή τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη, δίπλα στον Ευθύμη (Δημήτρη Αλεξανδρή). Παρακολουθεί τις κινήσεις του εγκληματία κι ενημερώνει τους ανωτέρους του. Στόχος του δεν είναι να ξεσκεπάσει μόνο τον Ευθύμη, αλλά και τον συνεργάτη του, με τον οποίο διακινεί εμπόριο όπλων.

Ο Λευτέρης θα θελήσει να διερευνήσει και την υπόθεση του Στεφανή. Θα θελήσει να βοηθήσει τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, βάζοντας σε κίνδυνο τον ίδιο του τον εαυτό. Αυτό θα τον αναγκάσει να μπλεχτεί με τους πρωταγωνιστές, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σύντομα, ο Λευτέρης Ορφανός, ή αλλιώς Γιώργος, θα χάσει τον έλεγχο και θα ερωτευτεί παράφορα τη νεαρή Θοδώρα, στη σειρά του Alpha. Το ειδύλλιο θα ξεκινήσει και ο κίνδυνος για τις ζωές τους θα αυξηθεί. Πώς θα αντιδράσει εκείνη, όταν ανακαλύψει πως ο άνθρωπος αυτός της λέει ψέματα; Όλα ανατρέπονται στη δεύτερη σεζόν!

H Θοδώρα θα γίνει έξαλλη μετά την αποκάλυψη της αλήθειας. Δεν περίμενε ποτέ ότι ο άνδρας που ερωτεύθηκε παράφορα θα είναι ένας… άλλος τον οποίο και δεν ξέρει. Από τη μία θέλει να τον διώξει από τη ζωή της, αλλά από την άλλη είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του και δεν θέλει να μείνει μακριά του.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης δημοσίευσε την πρώτη του φωτογραφία από τα γυρίσματα του Σασμού στο Instagram και φυσικά έκανε θραύση!