Σασμός: Η «απογοήτευση» του Twitter για την κατάληξη του γάμου Μαθιού – Βασιλικής

Συντάκτης: Newsroom

20 Σεπτεμβρίου 2022 17:15

Σασμός: Η «απογοήτευση» του Twitter για την κατάληξη του γάμου Μαθιού - Βασιλικής

Νέες καταιγιστικές εξελίξεις περίμεναν το τηλεοπτικό κοινό του «Σασμού».

Ο φόνος του Άγγελου τάραξε τις ισορροπίες και ανέτρεψε τα σχέδια για τον γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο η απογοήτευση των χαρακτήρων της σειράς, αλλά και του κοινού, που περίμενε πώς και πώς τη στιγμή του γάμου του ζευγαριού.

Το Twitter που έχει παρακολουθήσει από την αρχή την ιστορία Μαθιού – Βασιλικής και περίμενε να ενωθεί επιτέλους, αυτό το ζευγάρι απογοητεύτηκε από την «άδικη» σύλληψη του Σταματάκη.

Οι χρήστες του Twitter δεν μπόρεσαν να κρύψουν την αγανάκτηση τους και έκαναν τη μία δημοσίευση μετά την άλλη. Φυσικά, έσπευσαν να σχολιάσουν την ερμηνεία της Μαριλίτας Λαμπροπούλου, που ήταν καθηλωτική.

 

Σασμός – Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Ο γάμος της Βασιλικής και του Μαθιού θα γίνει κάποια στιγμή απλώς…»

Λίγες ημέρες πριν κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Σασμός», η Μαριλίτα Λαμπροπούλου που υποδύεται την Βασιλική, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκαλύπτοντας τι θα γίνει τελικά με τον γάμο της ηρωίδας της με τον Μαθιό.

«Η Βασιλική είναι ένα πρόσωπο που έχει ακόμα πράγματα να μας δώσει… Έχουμε ξεφύγει πάρα πολύ από το βιβλίο… Ούτε ο Μαθιός με τη Βασιλική έχουν αυτή τη σχέση στο βιβλίο και ο Στεφανής ήταν ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος… Μετά από κάποιες δυσάρεστες ανατροπές που θα δούμε στην αρχή του δεύτερου κύκλου, αυτός ο γάμος θα γίνει κάποια στιγμή απλώς θα γίνει λίγο διαφορετικό απ’ ότι τον περιμένουμε» είπε.

Στη συνέχεια, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ρωτήθηκε και για τον εκνευρισμό που έδειξε ο σύζυγός της Γιάννης Νταλιάνης στις κάμερες σε ερώτηση δημοσιογράφων για τον Σασμό όταν βρέθηκαν από κοινού σε θεατρική πρεμιέρα.

«Δε με κουράζει να με ρωτάνε για τον Σασμό και τον γάμο με τον Μαθιό. Μου αρέσει να απαντάω. Υπάρχουν όμως κάποιες περιστάσεις που καλό θα ήταν να εστιάζουμε και σε κάτι άλλο. Δεν πρέπει να χάνουμε και τη βαρύτητα της πραγματικότητας επειδή μας ενδιαφέρει πάρα πολύ μια μυθοπλαστική ιστορία» σχολίασε η Μαρίλιτα Λαμπροπούλου.

Σε άλλο σημείο, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ρωτήθηκε και για τις ερωτικές σκηνές που έχει στη σειρά με τον Δημήτρη Λάλο.

«Υπήρξαν αρκετές ερωτικές σκηνές αυτού του ζευγαριού αφού ο έρωτάς τους είναι τόσο “εμβληματικός”. Το πως βγήκε έχει να κάνει με την υποκριτική με την οποία “γεμίζεις” τα πράγματα και όχι με το ποια λέξη θα είναι ή ποια κίνηση θα είναι. Σημασία έχει το περιεχόμενό του, τον ήρωα και με το πως έρχεται σε επαφή με τον άλλο σαν ρόλος. Επειδή ξέρουμε τη σχέση που έχουν οι ρόλοι μας, και το πόσο έντονος είναι ο έρωτας ανάμεσά τους αυτό αρκεί για να τροφοδοτηθούν τα πάντα» είπε.

Όσο για τη συμμετοχή της κόρης της σε τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου απάντησε:

«Ήταν μια εμπειρία που ήθελε να την έχει και εφόσον της έγινε αυτή η πρόταση, το σκεφτήκαμε πολύ, το συζητήσαμε και είπαμε να το δοκιμάσει. Έχει κι αυτή καταλάβει ότι ο κοινωνικός της χώρος είναι οι συμμαθητές της, το σχολείο, δεν πρόκειται να το κάνει αυτό το πράγμα. Αν θελήσει να το ξαναπροσεγγίσει ποτέ στη ζωή της – μπορεί και ποτέ – θα είναι όταν πια θα είναι μεγάλη».