Σασμός: Η Αργυρώ μαθαίνει ότι ο Αστέρης της έσωσε τη ζωή και καταρρέει

Συντάκτης: Newsroom

22 Ιουνίου 2022 08:30

Σασμός: Η Αργυρώ μαθαίνει ότι ο Αστέρης της έσωσε τη ζωή και καταρρέει

Σιγά-σιγά τα μεγάλα μυστικά έρχονται στο φως στον Σασμό. Και όταν αποκαλυφθεί η πραγματικότητα, τότε τα πράγματα αλλάζουν ριζικά. Και οι αντιδράσεις ξεπερνούν τα όρια.

Στον Σασμό όλη η οικογένεια Βρουλάκη επικεντρώνεται στο σοβαρό πρόβλημα υγείας της Αργυρώς. Η οποία βλέπει μέρα με τη μέρα τις ελπίδες της να σβήνουν και τον θάνατο να έρχεται όλο και πιο κοντά.

Η Αργυρώ έχει πάρει απόφαση ότι δεν έχει πολύ χρόνο ζωής και σιγά σιγά προετοιμάζεται για το μοιραίο. Δεν είναι τυχαίο ότι αποφασίζει να μετακομίσει ο Σταύρος και ο μικρός Πετρής στο χωριό για να τους προσέχει η Μαρίνα.

Η υγεία της Αργυρώς μέρα με τη μέρα χειροτερεύει. Πλέον, με το ζόρι μπορεί να σταθεί στα πόδια της και η οικογένειά της προσπαθεί να σταθεί δίπλα της.

Η διαδικασία εύρεσης δότη δεν πάει πολύ καλά. Οι ελπίδες λιγοστεύουν σταδιακά. Κανείς από το κοντινό περιβάλλον δεν είναι συμβατός με την Αργυρώ.

Η πίστη έχει χαθεί, μέχρι που τα καλά νέα δεν θα αργήσουν να φτάσουν. Βρέθηκε δότης για την Αργυρώ. Όλη η οικογένεια πετάει από την χαρά της. Η Αργυρώ επιτέλους θα σωθεί. Κανείς, όμως, δεν γνωρίζει ποιος είναι ο άνθρωπος που βρέθηκε συμβατός.

Μόνο η Μαρίνα ξέρει όλη την αλήθεια

Ο Αστέρης είναι εκείνος που θα χαρίσει ζωή στην Αργυρώ. Η επέμβαση στέφεται με απόλυτη επιτυχία και η Βρουλάκη μπορεί να δει ξανά τον κόσμο με αισιοδοξία. Η μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της αποτελεί παρελθόν.

Με το που στέκεται στα πόδια της ξεκινάει έρευνες για το ποιος της χάρισε το νεφρό και τη ζωή. Κανείς δεν ξέρει. Ακόμη και το στόμα της μητέρας της είναι ερμητικά κλειστό.

Τα νέα δεν θα αργήσουν, όμως, να μαθευτούν. Η Αργυρώ μαθαίνει πως ο δότης είναι ο Αστέρης και καταρρέει, στη σειρά του Alpha. Ο άντρας που αγάπησε όσο κανέναν άλλον, ο φονιάς του αδερφού της, ο άντρας που δεν μπόρεσε ποτέ να ξεχάσει, όσο καιρός κι αν πέρασε, είναι εκείνος που την έσωσε.

Ο Αστέρης δεν ήθελε να μαθευτεί η ταυτότητά του γιατί ήξερε ποια θα ήταν η αντίδραση της Αργυρώς. Εκείνος, όμως, θέλει να κάνει τα πάντα για να σώσει τη γυναίκα που αγαπά. Θα έρθουν ξανά κοντά;

Γρήγορα, όμως, η μοίρα έχει άλλα πλάνα για το ζευγάρι. Άλλη μία τραγωδία έρχεται να προστεθεί στη λίστα.