Σασμός: Η Αργυρώ ζητάει από τον Σταύρο να χωρίσουν!

Συντάκτης: Newsroom

27 Ιουνίου 2022 08:30

Σασμός: Η Αργυρώ ζητάει από τον Σταύρο να χωρίσουν!
Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στον Σασμό έπειτα από το χειρουργείο της Αργυρώς. Η Βρουλάκη βρέθηκε ένα βήμα πριν από τον θάνατο, αλλά τελικά βρέθηκε η λύση που της χάρισε τη ζωή.

Στον Σασμό ο Αστέρης δεν μπορούσε να μη βοηθήσει την αγαπημένη του δίνοντάς της το νεφρό του. Ήξερε ότι οποιαδήποτε καθυστέρηση θα έβαζε την Αργυρώ σε πολύ μεγάλες περιπέτειες.

Μπορεί η Μαρίνα να του είπε να μείνει μακριά από την κόρη της γιατί η αγάπη του έχει μετατραπεί σε εμμονή, αλλά οι συνθήκες είναι τέτοιες που τον αναγκάζουν να επέμβει. Ο Αστέρης είχε πάρει απόφαση να αφήσει την Αργυρώ να συνεχίσει τη ζωή της δίπλα στον Σταύρο και τον μικρό Πετρή. Έκανε την καρδιά του πέτρα, αφού κατάλαβε ότι το παιδί είναι δικό του. Όμως, δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχος στην τραγωδία που βίωνε η γυναίκα της ζωής του.

Έτσι ο Αστέρης της δίνει το ένα του νεφρό, χωρίς να το γνωρίζει εκείνη και της προσφέρει μια δεύτερη ευκαιρία ζωής. Νιώθοντας ευγνωμοσύνη η Αργυρώ για το δώρο που της προσέφερε ένας άνθρωπος, θέλει να τον γνωρίσει.

Κινεί γη και ουρανό για να τον βρει, αλλά πέφτει πάνω σε κλειστά στόματα.

Η Μαρίνα δεν της λέει τίποτα για τον φύλακα άγγελό της, τηρώντας τη συμφωνία τιμής που είχε κάνει ο Σταματάκης.

Την ίδια ώρα, ο γάμος της με τον Σταύρο συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα. Τα οποία όσο περνάει ο καιρός τόσο διογκώνονται.

Είναι ολοφάνερο ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η Αργυρώ μιλάει με τον Σταύρο και του ζητάει να χωρίσουν. Μπορεί να επιχείρησε δίπλα του να γυρίσει νέα σελίδα στη ζωή του, όμως όσο κι αν δεν θέλει να το παραδεχθεί, νιώθει ακόμη βαθιά αισθήματα για τον Αστέρη.

Ο Σταύρος καταρρακωμένος, δέχεται να χωρίσουν αν και αγαπάει πάρα πολύ την Αργυρώ. Έτσι, φεύγει από την Κρήτη και επιστρέφει στην πατρίδα του, τα Γιάννενα.

Ο δρόμος είναι πλέον ανοιχτός για την επανασύνδεση του Αστέρη με την Αργυρώ στη σειρά του Alpha. Θα βρεθούν ξανά μαζί, ζώντας για ακόμα μια φορά τον έρωτά τους, αλλά και αντιμετωπίζοντας και διάφορες προκλήσεις που τους φέρνει η ζωή.