Σασμός: Η Άσπα βρίσκει τον Άγγελο μέσα στα αίματα

Συντάκτης: Newsroom

20 Ιουνίου 2022 08:30

Σασμός: Η Άσπα βρίσκει τον Άγγελο μέσα στα αίματα

Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στον Σασμό όσο προχωράμε προς το τέλος του πρώτου κύκλου. Μετά τον Καραπάνο, όπως έχουμε αναφέρει, και ο Άγγελος ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τη σειρά.

Στον Σασμό, το φρικτό τέλος του γιατρού έρχεται. Και ο ήρωας θα πει αντίο στη σειρά του Alpha με τρόπο τραγικό. Κι εκείνη που θα τον βρει νεκρό θα είναι η Άσπα.

Ο τρόπος ο οποίος θα φύγει ο Άγγελος θα συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό. Ο ίδιος αρχικά θα πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον Μαθιό. Ο οποίος τον κατηγορεί για την οικονομική καταστροφή των Σταματάκηδων. Ο Άγγελος δεν πρόκειται να το αφήσει να περάσει έτσι.

Αποφασίζει να τον καταγγείλει στην Αστυνομία. Προτού όμως το κάνει αυτό, μια συνάντηση του με την Καλλιόπη θα είναι η αρχή του τέλους του. Η Καπετάνισσα θολώνει με τη σκέψη ότι θα συλλάβουν τον γιο της. Και πάνω στον θυμό που την διακατέχει τον μαχαιρώνει με ένα νυστέρι το οποίο θα βρεθεί στα χέρια της μέσα στο ίδιο το ιατρείο του Άγγελου, όπου θα είναι και η συνάντησή τους.

Η ίδια συνειδητοποιεί τι έκανε και φεύγει γρήγορα από το συγκεκριμένο μέρος για να μην την ανακαλύψουν. Ο Άγγελος είναι ζωντανός αλλά αναίσθητος και γεμάτος αίματα. Την χαριστική βολή στον ήρωα όμως, θα την δώσει ο Κώστας, ο οποίος θα του αφαιρέσει και ολοκληρωτικά την ζωή με πολύ άγριο τρόπο.

Η Άσπα αναζητεί τον Άγγελο. Και όταν τον βρίσκει καταρρέει. Ο αγαπημένος της είναι μέσα στα αίματα και δεν έχει ίχνος ζωής. Όλες οι προσπάθειες για να επανέλθει πέφτουν στο κενό. Ο Άγγελος φεύγει από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος τους Βρουλάκηδες για μία ακόμη φορά.

Η Άσπα είναι ράκος και μάταια προσπαθούν να της δώσουν κουράγιο οι συγγενείς της. Όταν πάνω που νόμιζε ότι βρήκε τον άνθρωπο που θα περνούσε μαζί του όλη τη ζωή της, ήρθε η καταστροφή.

Νιώθει άδεια και δεν έχει όρεξη για τίποτα. Μέχρι που μία εμφάνιση από το παρελθόν μπορεί να φέρει ξανά τα πάνω κάτω.