«Σασμός»: Η επιστροφή του Βρουλάκη ταράζει τους πάντες

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

2 Σεπτεμβρίου 2022 08:45

Αγριεύουν τα πράγματα και οι καταστάσεις στον «Σασμό», την επιτυχημένη δραματική σειράς του Alpha.

Μια βεντέτα ανοίγει έναν νέο κύκλο αίματος στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του Alpha, «Σασμός».

Η Καλλιόπη και ο Παύλος Βρουλάκης έρχονται αντιμέτωποι και η κόντρα ανάμεσα τους θα φουντώσει κατά πολύ με το πέρας των επεισοδίων. Τι παρελθόν έχουν οι δυο τους;

Μόλις η Καλλιόπη μαθαίνει πως ο Βρουλάκης είναι ζωντανός, παθαίνει σοκ.

Δεν μπορεί να πιστέψει πως ο άντρας που νόμιζε πεθαμένο είναι και πάλι στο χωριό.

Αντιλαμβάνεται πια πολύ καλά πως ο συγκεκριμένος κρυβόταν τόσο καιρό και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να εμφανιστεί, μια στιγμή που η οικογένειά της βρίσκεται στη δίνη δυσάρεστων γεγονότων.

Η καπετάνισσα πιστεύει πως ο Βρουλάκης επέστρεψε για να σκοτώσει και τους γιους της και πρέπει να φροντίσει να βρίσκεται πάντα ένα βήμα πριν από εκείνον έτσι ώστε να προλάβει τα χειρότερα…

Φυσικά, η Καλλιόπη δεν πρόκειται να παραδεχθεί ποτέ σε κανέναν την πραγματικά στενή σχέση που είχε με τον Βρουλάκη κατά το παρελθόν, όπως δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει το γεγονός πως τον θεωρεί υπεύθυνο για την εντολή δολοφονίας κατά του συζύγου της.

Πιστεύει πως εκείνος κρυβόταν πίσω από το μαχαίρι αυτών που τον… έφαγαν στη φυλακή…

Παράλληλα, ο ξαφνικός ερχομός του Βρουλάκη «παγώνει» και την οικογένειά του, ενώ την ίδια ώρα ο παπα – Μιχάλης τού λέει να πάει από εκεί που ήρθε!

Γνωρίζει πως η άφιξη αυτή μόνο προβλήματα μπορεί να προκαλέσει, ίσως ακόμη και αναζωπύρωση μιας παλιάς βεντέτας ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Επομένως, βάζει λυτούς και δεμένους να τον πείσουν να εξαφανιστεί. Ο παπάς ξέρει πολλά περισσότερα από όσα λέει και δεν πρόκειται να αφήσει το χωριό να βυθιστεί και πάλι στο αίμα…

Η εισαγγελέας Αιμιλία Ξενάκη, πρώην σύζυγος του Παύλου Βρουλάκη, έχει ακόμη ανοιχτές πληγές και λογαριασμούς με τον άνθρωπο που νόμιζε νεκρό.

Η επιστροφή του την ταράζει, όμως δεν μπορεί να παρεκκλίνει από τον στόχο της που είναι να κλείσει τον Μαθιό στη φυλακή!