Σασμός – αποκάλυψη: η επόμενη μέρα μετά την παραίτηση του σκηνοθέτη

12 Μαΐου 2022 08:45

Σασμός: η επόμενη μέρα μετά την παραίτηση του σκηνοθέτη

Ποια είναι η επόμενη μέρα στον Σασμό, έπειτα από τη μήνυση για βιασμό σε βάρος του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου; Η ξαφνική παραίτησή του θα μπορούσε να ήταν ένα καίριο πλήγμα για την απόλυτα επιτυχημένη σερά του Aplha.

Στον Σασμό, όμως τα πράγματα εξακολουθπύν να κυλούν φυσιολογικά. Και τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά, την ώρα που οδεύουμε προς την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου. Σε ένα φινάλε που προμηνύεται αν μη τι άλλο συγκλονιστικό.
Ο Κώστας Κωστόπουλος δεν ήταν άλλωστε ο μοναδικός σκηνοθέτης της αγαπημένης σειράς του Alpha. Στους τίτλους αρχής αναγράφονται και τα ονόματα των άλλων δύο σκηνοθετών του Σασμού, της Ζωής Φίλιππα και του Γιάννη Σαμπάνη. Οι οποίοι και έχουν αναλάβει να φέρουν σε πέρας το όλο έργο από σκηνοθετικής πλευράς μετά την απόφαση του Κώστα Κωστόπουλου, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο, να απέχει.

Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Κωστόπουλος στις 5 Μαΐου μέσα από τα social media είχε ενημερώσει το κοινό πως παραιτούνταν από τη θέση του.

Ήθελε πρώτα να ξεκαθαριστεί το τοπίο σε ό,τι είχε να κάνει με τη μήνυση που κατέθεσε η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου, υποστηρίζοντας πως έχει βιαστεί από τον γνωστό σκηνοθέτη.
Ο Κώστας Κωστόπουλος με τη ανάρτησή του, αφού αποκάλυπτε πως γνώριζε την εν λόγω ηθοποιό που έκανε τη μήνυση εις βάρος γνωστού σκηνοθέτη, τοποθετούνταν δημόσια επί του θέματος. Μάλιστα αποκάλυπτε ότι μέσω των social media η γυναίκα αυτή τα τελευταία 13 χρόνια τον απειλούσε και άφηνε υπαινιγμούς ότι θα τον κατήγγειλε για βιασμό.
Για την ίδια γυναίκα υποστήριζε ότι ανέβαζε χιουμοριστικά βιντεάκια φωτογραφίζοντάς τον, χωρίς όμως όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην ανάρτησή του ο Κωστόπουλος ο ίδιος να πιστεύει ότι τέτοιου είδους ψεύδη θα αποκτούσαν πραγματική υπόσταση.
Βέβαια, η θέση της Αθανασοπούλου ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη και υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον σκηνοθέτη του Σασμού. Ο τελευταίος υποστηρίζει ότι θα προσφύγει κι εκείνος στη Δικαιοσύνη κατά της ηθοποιού.