Σασμός: Η Καλλιόπη μαθαίνει ότι ο Αστέρης έδωσε το νεφρό του στην Αργυρώ

Συντάκτης: Newsroom

15 Ιουνίου 2022 08:30

Σασμός: Η Καλλιόπη μαθαίνει ότι ο Αστέρης έδωσε το νεφρό του στην Αργυρώ

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στον Σασμό όσον αφορά την υγεία της Αργυρώς. Τα πράγματα είναι πλέον εξαιρετικά δύσκολα για την πρωταγωνίστρια που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Στον Σασμό η Βρουλάκη προσεύχεται, πλέον, για ένα θαύμα. Μόνο αυτό θα καταφέρει να της δώσει πνοή. Ένας συμβατός δότης που θα προσφερθεί να της δώσει το νεφρό του.

Η κατάσταση της Αργυρώς χειροτερεύει μέρα με τη μέρα, όλο και περισσότερο. Όλοι τρέμουν στην ιδέα πως ο χρόνος που της απομένει είναι λίγος. Κάτι που αρχίζει να καταλαβαίνει και η ίδια. Οι Βρουλάκηδες περνούν από εξετάσεις, για να βρεθεί συμβατός δότης. Τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά. Κανείς δεν είναι, κανείς δεν είναι σε θέση να τη βοηθήσει πραγματικά.

Τα νέα διαδίδονται σε όλο το χωριό, παρόλο που η Αργυρώ ζήτησε να μη μάθει κανείς για την υγεία της. Όλοι προτίθενται να βοηθήσουν αλλά κανείς δεν μπορεί ουσιαστικά. Μόνο ένας είναι ο συμβατός δότης και αυτός είναι ο Σταματάκης. Η ίδια δίνει καθημερινά κουράγιο στον εαυτό της κι ελπίζει σε ένα θαύμα. Δεν γνωρίζει ότι μόνο ο Αστέρης μπορεί να της σώσει τη ζωή.

Οι γιατροί τον ενημερώνουν πως μπορεί να δώσει το νεφρό του στην ασθενή. Ο Αστέρης δεν διστάζει στιγμή. Μιλάει και με τη Μαρίνα και οι δύο τους δίνουν όρκο σιωπής. Να μη μάθει η Αργυρώ την αλήθεια, ποιος δηλαδή είναι ο άνθρωπος που της έδωσε το νεφρό του.

Ο Αστέρης μπαίνει αμέσως στο χειρουργείο χωρίς μάλιστα να ενημερώσει κανέναν. Η επέμβαση είναι επιτυχημένη αλλά θα πρέπει να μείνει λίγες ημέρες στο νοσοκομείο μέχρι να συνέλθει.

Η Καλλιόπη ανησυχεί για το παιδί της και στο τέλος μαθαίνει όλη την αλήθεια. Και ότι ο γιος της νοσηλεύεται αλλά και (το κυριότερο) για ποιο λόγο. Τα νέα συνταράσσουν την καπετάνισσα.

Θα έρθει άραγε ο Σασμός λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε της σεζόν για τη σειρά του Alpha, έπειτα από αυτές τις συνταρακτικές εξελίξεις; Θα λυγίσει επιτέλους η Καλλιόπη;