Σασμός: Η Καλλιόπη μπαίνει ανάμεσα σε Αστέρη και Αργυρώ για τον μικρό Πετρή

Συντάκτης: Newsroom

20 Αυγούστου 2022 08:30

Σασμός: Η Καλλιόπη μπαίνει ανάμεσα σε Αστέρη και Αργυρώ για τον μικρό Πετρή

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις και στον δεύτερο κύκλο του Σασμού. Ειδικά όταν οι Σταματάκηδες αποκαλύψουν ότι το παιδί της Αργυρώς είναι του Αστέρη. Και όχι του Σταύρου όπως νομίζουν όλοι.

Στον Σασμό, πρώτος θα ανακαλύψει την αλήθεια για τον μικρό Πετρή ο Αστέρης. Ουσιαστικά το είχε καταλάβει, αλλά ήλπιζε μέχρι την τελευταία στιγμή ότι η Αργυρώ δεν θα του έλεγε ψέματα. Και μάλιστα ένα τέτοιο ψέμα.

Το μυστικό αυτό, όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι δυνατόν να… μείνει μυστικό. Και από τη στιγμή που δεν μένει κρυφό, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το μάθει η Καλλιόπη. Μόλις η Καλλιόπη μαθαίνει ότι έχει εγγόνι, γίνεται ύαινα, έτοιμη να ξεσκίσει τους Βρουλάκηδες, στη σειρά του Alpha.

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη ότι ο μικρός Πετρής είναι γιος του Αστέρη ξεκινάει όταν ο Σταύρος και η Αργυρώ αποφασίζουν να βάλουν τέλος στον γάμο τους.

Πρώτος θα μάθει το νέο ο Αστέρης, ο οποίος θα χαρεί και θα απογοητευτεί ταυτόχρονα. Ευτυχισμένος που έχει φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά του με την Αργυρώ, ξεσπά έντονα που τόσο καιρό ήταν απών από τη ζωή του μικρού.

Πολύ σύντομα, όλοι στην Κρήτη θα μάθουν πως το μωρό της Αργυρώς είναι αίμα Σταματάκηδων!

Αυτό, αντί να λύσει την βεντέτα και να επαναφέρει τις ισορροπίες, θα εξοργίσει ακόμη περισσότερο τις δύο οικογένειες.

Η Καλλιόπη και η Μαρίνα θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες. Οι δυο τους, πάνω από το παιδί, θα παλέψουν, με σκοπό να το κρατήσουν στην αγκαλιά τους. Η Καλλιόπη δεν δέχεται ένα παιδί με αίμα Σταματάκηδων, να μεγαλώσει στο σπίτι των Βρουλάκηδων!

Έτσι, αποφασισμένη να διεκδικήσει το εγγόνι της, κηρύσσει νέο πόλεμο! Ανακοινώνει στην οικογένεια πως ο μικρός Πετρής πρέπει να μείνει στο σπίτι του πατέρα του! Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, ξεκινά τις διαδικασίες για να το διεκδικήσει, σκορπίζοντας τον τρόμο στους Βρουλάκηδες.

Η Αργυρώ είναι έτοιμη να χάσει το μυαλό της. Εάν χάσει το παιδί της, θα πεθάνει. Η Καλλιόπη κάνει τα πάντα για να πάρει το εγγόνι της στην αγκαλιά της, αδιαφορώντας για τις ολέθριες συνέπειες. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου και κανείς δεν είναι ασφαλής, ούτε ο μικρός Πετρής..