Σασμός: Η Καλλιόπη ζητάει από τους γιους της να σκοτώσουν τον Παύλο

Συντάκτης: Newsroom

24 Αυγούστου 2022 08:30

Σασμός: Η Καλλιόπη ζητάει από τους γιους της να σκοτώσουν τον Παύλο

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο στον Σασμό, ειδικά μετά τη φυλάκιση του Μαθιού. Ποια θα είναι η αντίδραση της Καλλιόπης και πώς η ζωή τής φέρνει ακόμα μία μεγάλη ανατροπή.

Στον Σασμό το τέλος του πρώτου κύκλου φέρνει τον Μαθιό με χειροπέδες στα χέρια, λίγη ώρα προτού ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό της Βασιλικής. Όταν μαθαίνει ότι μπαίνει στη φυλακή για τη δολοφονία του Άγγελου πέφτει από τα σύννεφα. Όπως και όλοι οι Σταματάκηδες.

Η μεγάλη ανατροπή θα έρθει όμως από την Καπετάνισσα. Η Καλλιόπη είναι εκείνη που θα πάρει πάνω της το έγκλημα. Χωρίς κι εκείνη να είναι η φόνισσα. Το κάνει για να γλιτώσει το παιδί της. Μπαίνει εκείνη στη φυλακή για να βγει ο Μαθιός. Η Καλλιόπη, όμως, χάνει εντελώς το μυαλό της, στη σειρά του Alpha, με αποτέλεσμα ο Αστέρης και ο Μαθιός να βρίσκονται σε κίνδυνο.

Όλα ξεκινούν από τη φυλάκισή της, αλλά και από την επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη.

Όταν ο άνθρωπος που θεωρούσαν νεκρό, επιστρέφει μετά από 20 χρόνια, για να συνεχίσει αυτό που άφησε στη μέση. Να προκαλέσει μεγάλο κακό στους Σταματάκηδες και να πάρει την εκδίκησή του. Είναι εκείνος που έδωσε εντολή και σκότωσαν τον άνδρα της Καλλιόπης, τον Βασίλη για τον θάνατο του

Αντικρίζει την Καλλιόπη μετά από χρόνια και της θυμίζει πως αυτός σκότωσε τον άντρα της, τον Βασίλη Σταματάκη! Η Καλλιόπη τρελαίνεται, ξεσπά και ουρλιάζει πως θα τον αποτελειώσει για το κακό που έκανε στην οικογένειά της. Βέβαια, ο Παύλος δεv φοβάται.

Όσο αυτός ο άντρας κυκλοφορεί ελεύθερος, τα παιδιά της κινδυνεύουν. Ο Παύλος επέστρεψε με σκοπό να πάρει εκδίκηση, γεγονός που σημαίνει ότι κάποιος Σταματάκης οδηγείται αργά και σταθερά στον.. θάνατο!

Για να αποφευχθεί μια τέτοια τραγωδία, η Καλλιόπη ζητά από τον Μαθιό και τον Αστέρη να γίνουν φονιάδες, στη σειρά του Alpha. Τους ξεκαθαρίζει πως μόνο εάν ο Βρουλάκης πεθάνει, θα μπορούν να ζουν ελεύθεροι.

Τα δύο αδέλφια ανησυχούν για την ψυχική υγεία της μητέρας τους. Πώς είναι δυνατόν να τους ζητάει να βάψουν τα χέρια τους με αίμα; Ο πόλεμος ανάμεσα στην Καλλιόπη και τον Παύλο έχει ξεκινήσει και κανείς δεν θα βγει αλώβητος από αυτή την ιστορία.