Σασμός: η Στέλλα αποκαλύπτει ποιος είναι πραγματικά ο Γεράσιμος

9 Μαΐου 2022 09:30

Σασμός: η Στέλλα αποκαλύπτει ποιος είναι πραγματικά ο Γεράσιμος

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά Σασμός, αφού ακόμη ένα ένοχο μυστικό βγαίνει στην επιφάνεια. Και τίποτα πλέον δεν πρόκειται να είναι το ίδιο για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι της σειράς του Alpha.

Τα ψέματα τελειώνουν στη σειρά Σασμός και οι αλήθειες, πολύ πικρές τις περισσότερες φορές. Aποκαλύπτουν τα πραγματικά πρόσωπα των πρωταγωνιστών . Όπως για παράδειγμα του Γεράσιμου ο οποίος κρύβει από όλους ότι ο πατέρας του είναι ο διαβόητος βαρυποινίτης Καραπάνος.

Όμως, το ένοχο μυστικό του θα το αποκαλύψει η Στέλλα. Και ο κόσμος της θα γκρεμιστεί για μία ακόμη φορά. Όλα έρχονται πάνω κάτω, τη στιγμή που εκείνη νιώθει τρελά ερωτευμένη. Kαι ότι έχει βρει τον άνδρα που θα την κάνει να ξεχάσει από τη ζωή της τον Αστέρη.

Η Στέλλα προσπαθεί να πείσει τον Γεράσιμο να τη βοηθήσει για να βρει το γιο του ισοβίτη Καραπάνου. Ο Γεράσιμος ψύχραιμος προσπαθεί με εύσχημο τρόπο να αποφύγει τις ερωτήσεις της Στέλλας. Αφού ο άνθρωπος που ψάχνει δεν είναι άλλος από τον ίδιο. Καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να μην έρχεται η κουβέντα στο γιο του Καραπάνου. Τονίζοντας της κάθε τόσο πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της.

Άλλωστε εξαρχής στόχος του ήταν να ελέγξει με κάθε τρόπο την Στέλλα και προς στιγμή τα καταφέρνει. Πλέον, όμως, η Στέλλα αρχίζει να υποπτεύεται το Γεράσιμο ότι της κρύβει πράγματα.

Και εκτός από τον γιο του Καραπάνου, αρχίζει να ψάχνει και για τον Γεράσιμο. Τον άνδρα που πιστεύει ότι ερωτεύεται. Όμως εκείνος δυσκολεύεται να της ανοιχθεί και την εμποδίζει να πετύχει τον στόχο της και να… ξεχρεώσει τον Καραπάνο.

Έτσι η δαιμόνια δικηγόρος δεν θα αργήσει να καταλάβει ότι ο άνδρας που βρίσκεται απέναντι της είναι ο γιος του Καραπάνου. Και τότε η έκπληξη και συνάμα η απογοήτευσή της θα είναι πολύ μεγάλη. Γιατί ο Γεράσιμος προσπάθησε με κάθε τρόπο να την αποτρέψει να μάθει την αλήθεια και της έλεγε συνεχώς ψέματα.