Σασμός: Η τελική αναμέτρηση του Σταύρου με τον Αστέρη

Συντάκτης: Newsroom

27 Ιουλίου 2022 08:30

Σασμός: Η τελική αναμέτρηση του Σταύρου με τον Αστέρη

Στο τέλος του πρώτου κύκλου στον Σασμό φάνηκε ότι η κατάσταση είναι πλέον οριακή ανάμεσά τους. Με την έναρξη του δεύτερου κύκλου, η κατάσταση θα ξεφύγει και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες αλλά και ανατρεπτικές.

Στον Σασμό έρχεται δεύτερη… μονομαχία ανάμεσα στον Αστέρη και τον Σταύρο. Ο τελευταίος δεν μπορεί να χωνέψει ακόμα ότι ο πρώτος τον εξαπάτησε. Του συστήθηκε σαν Χρήστος, τον πλησίασε, έγιναν φίλοι και ο μοναδικός στόχος του ήταν να μαθαίνει νέα για την Αργυρώ. Καταλαβαίνει ότι ο Αστέρης δεν έχει ξεπεράσει ποτέ τη γυναίκα του. Και πλέον ο Σταύρος είναι αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα.
Ο Σταύρος και ο Αστέρης θα μας απασχολήσουν κατά πολύ στον δεύτερο κύκλο της σειράς του Alpha. Κι αυτό γιατί οι δύο ήρωες θα έρθουν ξανά σε σύγκρουση. Και μάλιστα αυτή τη φορά η κατάσταση ανάμεσα τους θα ξεφύγει. Τι ακριβώς θα συμβεί;

Η βεντέτα ανάμεσα σε Βουλάκηδες και Σταματάκηδες φουντώνει ξανά μετά τον θάνατο του Άγγελου

Αλλά και τη σύλληψη του Μαθιού, αν και εκείνος ωρύεται ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη δολοφονία του γιατρού. Όλες οι ενδείξεις πείθουν όμως ότι ο Μαθιός είναι ο φονιάς και όλο το χωριό τρέμει ότι ανοίγει νέος κύκλος αίματος.
Το ποτήρι θα ξεχειλίσει όταν ο Σταύρος μάθει ότι ο Αστέρης πήρε τηλέφωνο την Αργυρώ με σκοπό να της πει όλη την αλήθεια. Και πως ο ίδιος δεν εμπλέκεται καθόλου με τον φόνο.
Ο Σταύρος δεν αντέχει ότι ο Αστέρης εξακολουθεί να ενοχλεί τη γυναίκα του και την οικογένειά του. Και είναι αποφασισμένος να δώσει ένα τέλος σε αυτό. Μία για πάντα.
Ο Σταύρος δείχνει το σκληρό του πρόσωπο και αποφασίζει να αναμετρηθεί με τον Αστέρη. Ένας μεγάλος καυγάς έρχεται που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση.
Θα πέσει από τα σύννεφα, όταν αντιληφθεί ότι η Αργυρώ παίρνει το μέρος του Αστέρη. Καταλαβαίνει ότι η γυναίκα του είναι ακόμη ερωτευμένη με τον Σταματάκη. Ο Σταύρος παίρνει την απόφαση να φύγει για πάντα από την Κρήτη και να επιστρέψει στα Γιάννενα.
Σταύρος και Αργυρώ χωρίζουν. Ο γάμος τους δεν έχει κανένα μέλλον όταν αντιληφθεί ότι εκείνη και ο Αστέρης δεν μπορούν να ζήσουν μακριά ο ένας από τον άλλο.