Σασμός: Η Βασιλική φωνάζει στον Μαθιό – «Πες μου ότι δεν τον σκότωσες εσύ»

Συντάκτης: Newsroom

25 Ιουνίου 2022 08:30

Σασμός: Η Βασιλική φωνάζει στον Μαθιό - «Πες μου ότι δεν τον σκότωσες εσύ»

Οι ανατροπές στον Σασμό συμβαίνουν η μία την άλλη. Αυτό είναι το βασικό συστατικό επιτυχίας της σειράς του Alpha που την έχουν φέρει στην κορυφή της τηλεθέασης.

Στον Σασμό όλοι περιμένουν τον γάμο του Μαθιού με τη Βασιλική. Ένας γάμος όμως που θα εξελιχθεί σε τραγωδία. Γιατί ο Μαθιός μπορεί να ντύθηκε γαμπρός και να πηγαίνει στην εκκλησία, αλλά εκεί καταφθάνουν αστυνομικοί και τον περιμένουν με χειροπέδες.
Όπως σας έχουμε αποκαλύψει, ο Μαθιός συλλαμβάνεται ως ύποπτος για τον φόνο του Άγγελου Βρουλάκη. Κι αυτό γιατί οι Σταματάκηδες είχαν έρθει σε κόντρα με τον γιατρό για το κτήμα που ήθελε να αγοράσει. Οπότε, όλες οι υποψίες πέφτουν πάνω του κυρίως και στη συνέχεια πάνω στον Αστέρη.

Στη στιγμή της σύλληψης η Βασιλική παθαίνει σοκ. «Πες μου ότι δεν το έκανες εσύ. Πες μου ότι δεν τον σκότωσες εσύ» φωνάζει στον Μαθιό, αλλά εκείνος δεν της απαντά. Μέσα του θεωρεί τον εαυτό του φονιά, αφού είναι ο υπαίτιος που ο Στεφανής έχασε τη ζωή του. Η Βασιλική τον βλέπει να μην απαντά στην ερώτησή του και καταρρέει.

Το ίδιο συμβαίνει και με την Καλλιόπη. Θα δει ακόμη ένα παιδί της πίσω από τα κάγκελα της φυλακής; Το σοκ της είναι τεράστιο. Και αυτό που τους τρελαίνει όλους είναι ότι ο Μαθιός δεν μιλάει καθόλου. Αν και είναι αθώος, δεν προβάλλει καμία αντίσταση όταν οι αστυνομικοί του περνούν χειροπέδες. Λες και γι’ αυτόν είναι μία λύτρωση η σύλληψή του για το (άλλο) έγκλημα που έχει κάνει.
Και ο Νικηφόρος παθαίνει ένα ισχυρό σοκ. Χάνει την εμπιστοσύνη του απέναντι σε όλους, μέχρι να αποδειχθεί πως πράγματι ο Μαθιός δε σκότωσε, τελικά, τον Άγγελο.
Η αλήθεια βέβαια θα λάμψει για τον φόνο του Άγγελου. Ο Κώστας είναι εκείνος που αφαίρεσε τη ζωή του γιατρού. Ο Μαθιός είναι ξανά ελεύθερος. Όμως, η ωραιότερη μέρα της ζωής του έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά. Θα κερδίσει ξανά τη Βασιλική;