«Σασμός»: Η Βασιλική και ο Μαθιός απάντησαν σε ερωτήσεις τηλεθεατών

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

7 Νοεμβρίου 2022 09:30

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος αποκάλυψαν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα αναφορικά με το τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός».

Το πρωταγωνιστικό δίδυμο του «Σασμού» του Alpha, Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Δημήτρης Λάλος ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και αναφέρθηκαν στις εξελίξεις του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς.

Μάλιστα, απάντησαν σε ερωτήσεις των τηλεθεατών για το μέλλον του Μαθιού και της Βασιλικής, ρόλους τους οποίους ενσαρκώνουν.

Μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκαν στις παρακάτω ερωτήσεις:

-Θα αποκτήσουν δεύτερο παιδί η Βασιλική και ο Μαθιός;
«Δύσκολα μπορούμε να σας απαντήσουμε για οποιοδήποτε μελλοντικό γεγονός. Μακάρι να συμβεί κάτι τέτοιο», είπαν.

-Θα μάθει η Βασιλική την αλήθεια για τον Μαθιό και τον φόνο του Στεφανή;
«Κάποια στιγμή θα το μάθει, αν και δεν έχουμε τα σενάρια στα χέρια μας, αυτά που σας λέω σας τα λέω από το μυαλό μου. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν και αυτό είναι που θα θέλαμε. Με την έννοια ότι έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να καθαρίσει, να υπάρξει κάθαρση και θα είναι μια εξέλιξη που μας δώσει υλικό για τη συνέχεια ώστε να παίξουμε με άλλα συναισθήματα και σκέψεις και βιώματα», απάντησε η Λαμπροπούλου.

«Όσο πιο περίπλοκο είναι για τον ηθοποιό αυτό που του δίνουν να παίξει, τόσο μεγαλύτερη είναι η πρόκληση», σχολίασε ο Λάλος.

-Αν ο Δημήτρης Λάλος μπορούσε να διαλέξει το τέλος στον ρόλο του, ποιο θα ήταν;
«Θα έφευγα από τον Ψηλορείτη κάτω. Μιλάμε για μυθοπλασία και δεν πρέπει να ηθικολογούμε γιατί αποδομείς το κατασκεύασμα και όλοι οι σπουδαίοι χαρακτήρες θα διαλύονταν. Εδώ άλλα διακυβεύονται», τόνισε ο ηθοποιός.

-Τα αποτελέσματα DNA για τον Νικηφόρο θα μαθευτούν;
«Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα μαθευτεί», αποκάλυψε η Λαμπροπούλου.

-Θα έχουν happy end;
«Μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα αίσιο τέλος, η αλήθεια είναι ότι η ιστορία με τον Μαθιό και τη Βασιλική είναι σαν παραμύθι», επισήμανε η Λαμπροπούλου.