«Σασμός»: Η Βασιλική και ο Μαθιός παντρεύονται!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

31 Οκτωβρίου 2022 10:05

Ο «Σασμός» επιστρέφει απόψε στους τηλεοπτικούς δείκτες με καταιγιστικές εξελίξεις.

Στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός», ο Μαθιός και η Βασιλική αποφασίζουν να παντρευτούν.

Να τι θα συμβεί στα τρία επεισόδια που έρχονται:

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 25
Ο Μαθιός ανακοινώνει την απόφασή του στη Βασιλική, να παντρευτούν την επόμενη κιόλας ημέρα. Την ίδια στιγμή, η απόφαση του Αστέρη να φύγει από την Κρήτη προκαλεί την οργή της Καλλιόπης, που ξεσπά στην Αργυρώ. Ο δικηγόρος του Κώστα συνεχίζει τις έρευνες για τον φάκελο που άφησε πίσω πριν δολοφονηθεί ο κάτοχός του, ωστόσο αρνείται να τον παραδώσει. Η Αιμιλία προειδοποιεί τον Λευτέρη ότι η κάλυψή του κινδυνεύει. Η απόσταση Αργυρώς – Σταύρου μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, όπως και η ένταση στη σχέση Αιμιλίας – Δημήτρη. Η Καλλιόπη θα αποφασίσει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Παύλο.

Τρίτη 01 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 26
Ο Ευθύμης δίνει μία εβδομάδα διορία στον Λευτέρη, για να εκτελέσει την εντολή του. Ο Λευτέρης κλονίζεται, και θέτει σε δοκιμασία τη σχέση του με τη Θοδώρα.  Οι ετοιμασίες για τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής προχωράνε κανονικά, την ώρα που η Καλλιόπη απειλεί τον Παύλο να μείνει μακριά από την οικογένειά της. Ο Σταύρος ζητά συγγνώμη από τη Μαρίνα για τη συμπεριφορά του, η σχέση του με την Αργυρώ ωστόσο, πάει από το κακό στο χειρότερο. Ο Αστέρης ανακοινώνει στην Αργυρώ ότι φεύγει για πάντα από το νησί. Ο Νικηφόρος τα ξαναβρίσκει με τον Μανόλη, ο οποίος του εκμυστηρεύεται το ενδιαφέρον του για τη Νάντια. Η κατάρρευση του παπα – Μιχάλη ταράζει τους πάντες στο χωριό, εκείνος, ωστόσο, αρνείται πεισματικά να πάει στο γιατρό. Η επίσκεψη του Αντώνη στο σπίτι του, όμως, θα φέρει τον αστυνόμο ξανά στην πόρτα του Μαθιού.

Τετάρτη 02 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 27
Η συνάντηση του Μανόλη με τον παπα – Μιχάλη απειλεί να τινάξει στον αέρα το γάμο Μαθιού και Βασιλικής. Ενώ εκείνος προσπαθεί να βρει λύση, η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι η σπασμένη καρδιά του παπά μπορεί να κρύβει περισσότερα απ’ όσα λέει. Από την άλλη μεριά, ο Παύλος έρχεται για μία ακόμα φορά αντιμέτωπος με τον Νικηφόρο. Καθώς η ώρα του γάμου πλησιάζει Αστέρης και Αργυρώ έρχονται κοντά υπό το βλέμμα της Καλλιόπης.