Σασμός: κάτι δεν είπατε σωστά βρε παιδιά!

Συντάκτης: Newsroom

29 Μαΐου 2022 09:50

Βόμβα στον Σασμό! Αυτός ο ηθοποιός μπαίνει στον δεύτερο κύκλο και τα ανατρέπει όλα

Ο Σασμός εξελίχθηκε σε ναυαρχίδα για την τηλεθέαση του Alpha, αφού σάρωσε τα πάντα όλη την τηλεοπτική χρονιά. Κατάφερε να εκθρονίσει ακόμη και τις Άγριες Μέλισσες από την κορυφή

Έτσι ο Σασμός πήρε το εισιτήριο για να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά. Μόνο που το σενάριο είναι απόδοση βιβλίου και για να βγουν τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν πρέπει να τραβηχτεί από τα μαλλιά. Το αποτέλεσμα είναι να παρακολουθούμε και μερικά σημεία που δεν συνάδουν με τη λογική.

Όπως είναι το επεισόδιο που ο Σταύρος γνωρίζεται με τον Αστέρη και παίζουν μαζί μπάσκετ. Και ο Αστέρης συστήνεται με άλλο όνομα και γίνονται φίλοι. Μιλάμε για τον ίδιο Σταύρο που παρακολουθούσε τη δίκη από τα κανάλια κι είχε δει πολλές φορές το πρόσωπό του.

 Πάμε πάλι;

Ο Αστέρης τα έχει με την Αργυρώ και σκοτώνει κατά λάθος τον αδερφό της. Μπαίνει 1,5 χρόνο φυλακή και μετά γίνεται το δικαστήριο. Στο μεταξύ η Αργυρώ πάει στα Ιωάννινα, παντρεύεται τον Σταύρο, στον οποίο λέει όλη την ιστορία με τον Αστέρη και επιστρέφει στην Κρήτη για τη δίκη.

Η δίκη καλύπτεται απ’ ολα τα κανάλια κι όλοι μιλούν γι’ αυτήν. Τελικά αθωώνεται ο Αστέρης και βγαίνει από τη φυλακή. Μετά λοιπόν από μερικούς μήνες ο Αστέρης συναντιέται με τον άντρα της Αργυρώς, τον Σταύρο. Τον Σταύρο που 2 χρόνια τώρα ξέρει ότι ο Αστέρης ήταν ο μεγάλος έρωτας της γυναίκας του κι ότι σκότωσε τον αδερφό της. Που παρακολουθούσε την δίκη την οποία κάλυπταν τα κανάλια με πλάνα του Αστέρη.

Κι ύστερα απ’ όλα αυτά στη συνάντηση των δυο ο Αστέρης εμφανίζεται να τον αναγνωρίζει κι εκείνος όχι. Σαν να μην τον έχει δει ποτέ. Δηλαδή η γυναίκα σου σου μιλάει για τον πρώην με τον οποίο ήταν κολλημένη, που της σκότωσε τον αδερφό, έγινε δικαστήριο, αθωώθηκε όλα τα κανάλια έδειχναν την εικόνα του, αλλά εσύ δεν τον είδες ποτέ και τον συναντάς τυχαία στο μπάσκετ και δεν τον αναγνωρίζεις. Οκ, ό,τι πείτε…