Σασμός: Λευτέρης σε Θοδώρα – «Το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει είναι ότι σε έβαλα στη ζωή μου»

Συντάκτης: Newsroom

23 Φεβρουαρίου 2023 16:02

Σασμός: Λευτέρης σε Θοδώρα - «Το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει είναι ότι σε έβαλα στη ζωή μου»

Οι καβγάδες ανάμεσα στον Λευτέρη και τη Θοδώρα συνεχίζονται στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός».

Μάλιστα ο Λευτέρης θα φτάσει σε σημείο να πει στη Θοδώρα ότι το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει, είναι ότι την έβαλε στη ζωή του.

Σασμός: Αυτό είναι το τέλος της Μαρίνας και του Αντώνη

Ο Αντώνης και η Μαρίνα παίρνουν την μεγάλη απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι δυο τους έχουν ξεπεράσει τα εμπόδια και είναι έτοιμοι για το μεγάλο βήμα που θα τους ενώσει κάτω από την ίδια στέγη.

Ενώ οι ετοιμασίες ξεκινούν και όλοι στο χωριό ανυπομονούν, η Μαρίνα έχει ένα πάρα πολύ κακό προαίσθημα μέσα της.. Το όνειρο που έχει δει δε την αφήνει σε ησυχία. Ο Ευθύμης βρίσκεται ένα βήμα μπροστά κι ετοιμάζει την αιματηρή του εκδίκηση.

Ποιο θα είναι το τέλος της Μαρίνας και του Αντώνη στη σειρά Σασμός; Θα επιβιώσει, τελικά, ο Φραγκιαδάκης από τη σφαίρα που θα δεχτεί ή όλα θα σβήσουν την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του;

Τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Δημήτρη Ήμελλο και την Μαρία Πρωτόπαππα να μη συνεχίζουν στον τρίτο κύκλο της ιστορίας. Αν πράγματι ισχύει αυτό, τότε θα δούμε τον Αντώνη να πέφτει νεκρό και την Μαρίνα να χάνει ολοκληρωτικά το μυαλό της.

Μη μπορώντας να αντέξει άλλο, δεν αποκλείεται να τη δούμε να φεύγει από την Κρήτη, επιστρέφοντας στα Γιάννενα, μόνη της. Αν οι ηθοποιοί φύγουν οριστικά από τη σειρά, τότε είτε ο ένας θα πεθάνει και ο άλλος θα φύγει, είτε θα φύγουν και οι δυο μακριά από την Άνω Ποριά.

Πηγή: youfly