Σασμός: Μαρίνα και Αστέρης συνεργάζονται για την Αργυρώ

Συντάκτης: Newsroom

31 Μαΐου 2022 08:30

Σασμός: Μαρίνα και Αστέρης συνεργάζονται για την Αργυρώ

Μία συνεργασία που σίγουρα δεν περιμένει κανείς έρχεται στον Σασμό. Βέβαια, γίνεται για καλό σκοπό. Για να σωθεί μία ανθρώπινη ζωή που και οι δύο λατρεύουν όσο τίποτα στον κόσμο

Στον Σασμό όλα έρχονται τα πάνω κάτω μετά την αποκάλυψη του σοβαρού προβλήματος υγείας που αποκαλύπτεται. Η Αργυρώ πάσχει από πολύ σοβαρή μορφή νεφροπάθειας. Η κατάστασή της επιδεινώνεται κάθε μέρα και πλέον η ζωή της κινδυνεύει.
Πρέπει να κάνει μεταμόσχευση για να ξεπεράσει το πρόβλημά της. Διαφορετικά τα πράγματα θα γίνουν πολύ επικίνδυνα. Η Μαρίνα στη σκέψη ότι μπορεί να χάσει κι άλλο παιδί τρελαίνεται. Κάνει εξετάσεις, αλλά δεν είναι συμβατή δότρια.

Ο Αστέρης όταν μαθαίνει τα νέα για την υγεία της αγαπημένης του χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Δεν μπορεί να την αφήσει έτσι. Πρέπει να τη βοηθήσει, δεν αντέχει να τη βλέπει να αργοσβήνει. Και όσο κι αν θέλει η Μαρίνα να τον κρατήσει μακριά από την κόρη της, η μοίρα θα παίξει άλλο ένα παιχνίδι για το πονεμένο αυτό ζευγάρι.
Τον ενημερώνουν πως η Αργυρώ δεν είναι καλά. Σύντομα, όλοι βρίσκονται σε τεράστιο πανικό. Αναζητούν συμβατό δότη, για να καταφέρει η Αργυρώ να νικήσει την μάχη με τον θάνατο. Οι προσπάθειές τους πέφτουν στο κενό. Κανείς δε είναι σε θέση να της σώσει τη ζωή.

Ο Αστέρης, μόλις μαθαίνει ότι η αγαπημένη του Αργυρώ κινδυνεύει να πεθάνει, σπεύδει στο νοσοκομείο

Εκεί, εκλιπαρεί τους Βρουλάκηδες να του δώσουν μία ευκαιρία να εξεταστεί.
Μόλις ο Αστέρης ανακοινώνεται συμβατός δότης, η Μαρίνα διχάζεται, στη σειρά του Alpha. Πώς μπορεί να δεχτεί κάτι τέτοιο από τον φονιά του γιου της; Εάν αυτό το μάθει η Αργυρώ, το ξέσπασμα θα είναι τεράστιο.
Ο Αστέρης την ικετεύει να τον αφήσει να δώσει το νεφρό του, χωρίς να το μάθει κανείς. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, η Μαρίνα δίνει όρκο σιωπής. Αφήνει τον Αστέρη να χειρουργηθεί και ορκίζεται πως δεν θα αποκαλύψει ποτέ στην κόρη της ποιος ήταν ο δότης.
Επομένως, η Αργυρώ σώζεται, χωρίς να γνωρίζει πως ο μεγάλος της έρωτας ήταν αυτός που της έδωσε ξανά πνοή. Θα μάθει την αλήθεια ή το μυστικό θα μείνει καλά θαμμένο;