Σασμός: Μαθιός στον Μανόλη – «Κάρφωσέ με να τελειώνουμε»

Συντάκτης: Newsroom

13 Ιουνίου 2022 08:30

Σασμός: Μαθιός στον Μανόλη - «Κάρφωσέ με να τελειώνουμε»

Συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στον Σασμό. Και όσο πλησιάζουμε στο τέλος του πρώτου κύκλου τα ένοχα μυστικά βγαίνουν στο φως. Και τα αποτελέσματά τους θα φέρουν μεγάλες ανατροπές.

Στον Σασμό, ο Αντώνης Φραγκιαδάκης, έπειτα από τον θάνατο του Καραπάνου, ασχολείται με το ανεξιχνίαστο έγκλημα με θύμα τον Στεφανή Στεφανάκη. Ο αστυνόμος δικαιώνεται. Αφού από την πρώτη στιγμή είχε πει ότι δεν πιστεύει πως ο Αμερικάνος είναι εκείνος που έκανε το φονικό. Και είχε συγκεκριμένο λόγο (τον Καραπάνο) που πήρε πάνω του το έγκλημα.

Ο Αντώνης, λοιπόν, έχει ανοίξει ξανά τον φάκελο του Στεφανή και παλεύει να αποδείξει τον πραγματικό ένοχο για την φρικτή δολοφονία που συγκλόνισε την Κρήτη.

Η Καλλιόπη και ο Μαθιός τρέμουν στην ιδέα πως η αστυνομία δεν θα αργήσει να ανακαλύψει την αλήθεια. Μην αντέχοντας άλλο αυτή την πίεση και λίγο πριν τον γάμο του με την Βασιλική, ο Μαθιός παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.

Για να απαλλαχθεί από τις τύψεις του, αποφασίζει να πλησιάσει τον Μανόλη. Γνωρίζοντας πως ο νεαρός ήταν στο βουνό εκείνη την ημέρα και είδε το φονικό, του ζητάει να ομολογήσει όσα ξέρει, για να μπει μία τελεία σε αυτό το βασανιστήριο.

Σύμφωνα με το ZNews, o Μαθιός αποκαλύπτει στον Μανόλη πως εκείνος σκότωσε τον Στεφανή, στη σειρά του Alpha. Νιώθει την ανάγκη να παραδεχτεί αυτό που κρατάει μέσα του τόσο καιρό.

Ο Μανόλης σαστίζει όταν ακούει τον Μαθιό. Δεν πιστεύει στα αυτιά του. Το χειρότερο για τον Μανόλη είναι ότι όλα όσα είδε στο βουνό ζωντανεύουν ξανά στα μάτια του και επιβεβαιώνονται.

Ο Μαθιός του ζητάει να δείξει κατανόηση. Του εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει αυτή την απόφαση και τον ικετεύει να αναλάβει εκείνος την ευθύνη, διότι δε μπορεί να διαχειριστεί άλλο την κατάσταση. «Κάρφωσέ με στην αστυνομία να τελειώνουμε», του λέει. Ο Μανόλης διχάζεται ξανά.

Μήπως αυτή η ομολογία ήταν η αφορμή που έψαχνε, για να μιλήσει στον Αντώνη Φραγκιαδάκη;