Σασμός: Μεγάλη ανατροπή! Αργυρώ και Στέλλα συμμαχούν!

Συντάκτης: Newsroom

11 Δεκεμβρίου 2022 11:45

Σασμός: Μεγάλη ανατροπή! Αργυρώ και Στέλλα συμμαχούν!

Η Στέλλα αποφασίζει να βοηθήσει την Αργυρώ με το διαζύγιο αλλά και στη διεκδίκηση του παιδιού της από τον Σταύρο.

Παράλληλα, ο Παύλος ζητάει αντάλλαγμα από την Καλλιόπη που της έσωσε τη ζωή, ενώ η Νάντια δημιουργεί προβλήματα στον Μαθιό. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα συνειδητοποιεί πως ο Αντώνης κινδυνεύει.

Ο Παύλος, μετά την προσπάθεια του να σώσει την Καλλιόπη από την τρομακτική φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένος. Μάλιστα, εκμεταλλεύεται το γεγονός και ζητάει αντάλλαγμα από την Καλλιόπη, η οποία αναμένει το πόρισμα της Αστυνομίας και της πυροσβεστικής για να πειστεί πως δεν επρόκειτο για εμπρησμό ή δόλο.

Εν τω μεταξύ, ο Σταύρος συνεχίζει να πολεμά με οποιονδήποτε τρόπο την Αργυρώ και δεν αργεί να συγκρουστεί και με τη Μαρίνα. Από την άλλη, ο Αστέρης προσπαθεί να πει στην Αργυρώ την αλήθεια για το νεφρό και τη μεταμόσχευση, καθώς πιστεύει πως είναι καλύτερα να το μάθει από τον ίδιο. Παράλληλα, ο Νικηφόρος παίζει ένα επικίνδυνο παιχνίδι με τη Νάντια πίσω από την πλάτη του Μανόλη και προσπαθεί να την προσεγγίσει.

Εκείνη, βέβαια, αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το ενδιαφέρον του για να φτάσει στον Μαθιό και να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα για εκείνον. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Ευθύμης με τον Πάνο καταφτάνουν στο γηροκομείο όπου νοσηλεύεται η Ευδοκία, η μητέρα του Λευτέρη, και προσπαθούν να πιάσουν τον τελευταίο, ο οποίος βρίσκεται εκεί. Ωστόσο, η κοπέλα στη γραμματεία προλαβαίνει και ενημερώνει τον μυστικό αστυνομικό πως κάποιοι τον αναζητούν και εκείνος ψάχνει τρόπο να φυγαδεύσει τη μητέρα του.

Η Νάντια δημιουργεί πρόβλημα στον Μαθιό

Η Βασιλική θέλει να μάθει τι χρωστάει η Αργυρώ στον Αστέρη, ενώ η Καλλιόπη ανακοινώνει τις αποφάσεις της στην οικογένεια σχετικά με τα κτήματα που κληρονόμησε η Αργυρώ. Την ίδια στιγμή, η τελευταία αποφασίζει να αναλάβει δράση απέναντι στον Σταύρο και να πολεμήσει για το παιδί της. Έτσι, εκείνος δέχεται τη χαριστική βολή από την Αργυρώ. Παράλληλα, η Αιμιλία και ο Παύλος έρχονται ολοένα και πιο κοντά εξαιτίας του τραυματισμού του, προκαλώντας την οργή του Δημήτρη, ο οποίος παίρνει μία παρορμητική απόφαση.

Συγκεκριμένα, θα φύγει από την Κρήτη για κάποιες ημέρες προκειμένου να δώσει χρόνο στην Αιμιλία να σκεφτεί. Την επόμενη μέρα η Αργυρώ, πιεσμένη από την οργή του Σταύρου, αναγκάζεται να κάνει κάτι που δεν περίμενε ποτέ. Πηγαίνει να συναντήσει τη Στέλλα και αφού οι δυο τους έχουν μία μεγάλη και ειλικρινή συζήτηση εξασφαλίζει τη βοήθεια της δικηγόρου.

Ωστόσο, στην πορεία τα πράγματα δεν δείχνουν καλά και ο Σταύρος είναι αποφασισμένος να το φτάσει στα άκρα. Την ίδια στιγμή, η Νάντια συνεχίζει να δημιουργεί πρόβλημα στον Μαθιό, ο οποίος νιώθει να βαδίζει πάνω σε κινούμενη άμμο. Η κοπέλα προσπαθεί να εκμαιεύσει πληροφορίες για εκείνον και το παρελθόν του, αλλά είναι δύσκολο να αποδείξει πως πρόκειται για τον άντρα που αγάπησε η μητέρα της.

Ο Λευτέρης φοβάται για τη μητέρα του

Ο Λεύτερης, αφού καταφέρνει να βρει ένα ασφαλές σπίτι για να μείνει η μητέρα του, προσπαθεί να σκεφτεί τις επόμενες κινήσεις του. Είναι πια σίγουρος πως ο Ευθύμης τον έχει καταλάβει και τον υποψιάζεται, ενώ πιστεύει πως κάποιος τον έχει παρακολουθήσει και έχει μιλήσει. Πίσω στο χωριό, το μίσος του Νικηφόρου για τους Βρουλάκηδες μεγαλώνει και ο νεαρός δέχεται μια ριψοκίνδυνη πρόταση απ’ τα ξαδέλφια του. Μάλιστα, μόνο ο Μανόλης συμπαραστέκεται στην Τζένη, η οποία έχασε τη γιαγιά της. Τον Νικηφόρο μοιάζει να τον ενδιαφέρει μόνο η βεντέτα.

Την επόμενη μέρα, ο Παύλος επιστρέφει στο σπίτι, ενώ η Μαρίνα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο που διατρέχει ο Αντώνης από το μίσος που τρέφει για εκείνον ο Ευθύμης. Παράλληλα, η Αργυρώ καλείται να αντιμετωπίσει και έμπρακτα τις απειλές του Σταύρου, ο οποίος διεκδικεί την επιμέλεια του παιδιού και εναποθέτει τις ελπίδες της στη Στέλλα. Από την άλλη, εκείνη έχει μία συνάντηση με τον Ευθύμη, ο οποίος της κάνει μία εκ βαθέων εξομολόγηση για όσα έχει πράξει και εκείνη ακούει έκπληκτη τις αποκαλύψεις του.

Καθώς ο Δημήτρης λείπει στην Αθήνα, η Αιμιλία και ο Παύλος βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να έρθουν ακόμη περισσότερο κοντά, γεγονός που χαροποιεί πολύ τον άντρα. Ο Παύλος αντιλαμβάνεται πως οι άμυνες της Αιμιλίας πέφτουν και ίσως δώσει ακόμη μία ευκαιρία στον γάμο τους. Η Καλλιόπη, όμως, δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα, αν και η μεγάλη απειλή ωστόσο έρχεται από αλλού. Τα ξαδέλφια των Σταματάκηδων αποφασίζουν να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους και εμπλέκουν τον Νικηφόρο. Θα προλάβουν ο Αστέρης και ο Μαθιός το κακό;

Πηγή: My TV