Σασμός – Νατάσα Φαίη Κοσμίδου: η Ανθούλα είναι ένα ονειροπόλο και ταλαντούχο πλάσμα

13 Νοεμβρίου 2021 13:00

Νατάσα Φαίη Κοσμίδου: η Ανθούλα αποκαλύπτει τους πραγματικούς λόγους που την οδήγησαν σε ίδρυμα στον Σασμό

Η Νατάσα Φαίη Κοσμίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από την πλευρά της μητέρας της έχει καταγωγή από την Ιρλανδία.

Σασμός – Νατάσα Φαίη Κοσμίδου: η Ανθούλα είναι ένα ονειροπόλο και ταλαντούχο πλάσμα.

Στο θέατρο ασχολείται τόσο από σαν ηθοποιός, όσο και σαν σκηνοθέτις.

«Δεν ξέρω αν είμαι ηθοποιός ή σκηνοθέτις. Το μόνο που ξέρω είναι ότι μέσα από την τέχνη μου στοχεύω σε αληθινή και βαθιά επικοινωνία. Να κοιτάμε τους ανθρώπους στα μάτια και να τους μεταφέρουμε σε κόσμους». Είχε δηλώσει σε συνέντευξη στο monopoli.

Αν δεν ασχολιόταν με το θέατρο θα ήθελε να έχει έναν εναλλακτικό φούρνο

«Εάν δεν ήμουν σκηνοθέτης… Θα ήθελα να ανοίξω έναν φούρνο, με ψωμί και δικά μου κουλουράκια. Θα είχε λίγα τραπεζάκια και το πρωί θα προσέφερα ελληνικό καφέ με τα κουλουράκια μου και ζεστό ψωμί με μαρμελάδα ( από κάποιον γυναικείο συνεταιρισμό ). Το βράδυ, δύο τρεις φίλοι θα έπαιζαν μουσική μέχρι το πρωί και εγώ θα προσέφερα ζεστό ψωμί, πάλι με ντομάτα, τυρί, λάδι και ρίγανη και φυσικά το πιο υπέροχο τσίπουρο! Έναν ζεστό χώρο, με νόστιμο απλό φαγάκι ,όπου οι άνθρωποι θα μαζεύονταν να πουν αληθινές κουβέντες και θα ευτυχούσαν!»

View this post on Instagram

A post shared by Natasha Faii Kosmidou (@natashafaii)

Η είσοδος της Ανθούλας στον Σασμό

Η ιστορία του Σασμού είναι στημένη πάνω στο δράμα της Ανθούλας, αδερφής του Βασίλη Βρουλάκη, συζύγου της Καλλιόπης. Ο οποίος σκότωσε τον Σταματάκη, πατέρα της Αργυρώς και του Πέτρου και σύζυγο της Μαρίνας για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Μία βεντέτα που κανείς δεν γνωρίζει πώς ξεκίνησε. Η οποία παραμένει ζωντανή και απειλεί όχι μόνο μεγάλους έρωτες όπως αυτόν της Αργυρώς με τον Αστέρη αλλά και ανθρώπινες ζωές.

Η Ανθούλα εμφανίστηκε αρχικά στους εφιάλτες της Καλλιόπης. Τη στοιχειώνει το παρελθόν και δεν μπορεί να ξεφύγει απ’ αυτό. Η Ανθούλα έρχεται και φεύγει. Ταράζει την Καλλιόπη κάθε φορά που τη σκέφτεται.