Σασμός: Νέος έρωτας για τη Στέλλα! Η άφιξη που θα αλλάξει τη ζωή της

Συντάκτης: Newsroom

18 Ιουνίου 2022 08:30

Σασμός: Νέος έρωτας για τη Στέλλα! Η άφιξη που θα αλλάξει τη ζωή της

Είναι από τα πλέον αγαπητά πρόσωπα στον Σασμό. Και οι φαν της θέλουν επιτέλους να τη δουν με έναν έρωτα που θα της αξίζει και δεν θα πληγωθεί ξανά.

Στον Σασμό η Στέλλα έχει αναδειχθεί σε έναν από τους πλέον κομβικούς ρόλους της σειράς του Alpha. Η δική της παρουσία ρυθμίζει και καθορίζει πολλές από τις εξελίξεις. Μετά την αθώωση του Αστέρη, έχει βάλει στόχο να βρει τον γιο του Καραπάνου.

Πέφτει από τα σύννεφα όταν ανακαλύπτει ότι ο Γεράσιμος είναι αυτός που ψάχνει εναγωνίως ο δραπέτης. Και είναι εκείνη που θα σώσει τον αστυνόμο αποκαλύπτοντας το ένοχο μυστικό στον Καραπάνο.

Είναι μία πολύ δυναμική γυναίκα που όμως έχει σταθεί πολύ άτυχη στον έρωτα. Στο πρόσωπο του Αστέρη είχε βρει τον άνδρα που νόμιζε ότι θα στεκόταν για πάντα στο πλευρό της. Όλα αυτά βέβαια μέχρι την εμφάνιση της Αργυρώς. Η οποία διάλυσε τη σχέση της Στέλλας με τον Σταματάκη. Μία σχέση που τελικά πλήγωσε την όμορφη δικηγόρο και δεν φαίνεται ότι ακόμη την έχει ξεπεράσει.

Στη συνέχεια ήρθε στη ζωή της ο Γεράσιμος. Μαγεύτηκε από το παρουσιαστικό του, τον δυναμισμό του και το μυστήριο του χαρακτήρα του. Όμως ούτε αυτή η σχέση μετά την αποκάλυψη ότι είναι ο γιος του Καραπάνου ήταν δυνατόν να προχωρήσει.

Ο Καραπάνος πεθαίνει από τη σφαίρα που ήταν προορισμένη για τον γιο του. Έτρεξε για να γλιτώσει το παιδί του έπειτα από την αποκάλυψη που του έκανε η Στέλλα. Ο Γεράσιμος, έπειτα από αυτή την εξέλιξη, σκέφτεται τι θα κάνει. Και αποφασίζει να φύγει από την Κρήτη. Για πάντα. Έτσι αποχαιρετά τη Στέλλα και εξαφανίζεται.

Η ηρωίδα μας μένει και πάλι μόνη. Όχι όμως για πολύ. Τα spoilers επιμένουν ότι η Στέλλα στον δεύτερο κύκλο της σειράς θα βρει τελικά τον έρωτα της ζωής της. Μία νέα άφιξη στο νησί θα κάνει την καρδιά της να «φτερουγίσει» και πάλι. Θα σταθεί τυχερή αυτή τη φορά; Υπομονή μέχρι το φθινόπωρο.