Σασμός: ο άγνωστος Βασίλης Σταματάκης! Διευθυντής σε μεγάλη εταιρεία ο άνδρας της Μαρίας Τζομπανάκη

Δημοσιεύθηκε: 9 Οκτωβρίου 2021 09:10
Σασμός: ο άγνωστος Βασίλης Σταματάκης! Διευθυντής σε μεγάλη εταιρεία ο άνδρας της Μαρίας Τζομπανάκη

Ο Βασίλης Σταματάκης στη σειρά «Σασμός» είναι ο σύζυγος της Καλλιόπης που υποδύεται η Μαρία Τζομπανάκη. O οποίος δολοφονεί τον Μάρκο Βρουλάκη έξω από το σπίτι του και φυλακίζεται για το άγριο έγκλημα.

Σασμός: ο άγνωστος Βασίλης Σταματάκης! Διευθυντής σε μεγάλη εταιρεία ο άνδρας της Μαρίας Τζομπανάκη.

Ο Σταματάκης πεθαίνει επίσης μέσα στη φυλακή και δεν επέστρεψε ποτέ σπίτι του με μια μεγάλη βεντέτα να ξεσπά ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Ο Βασίλης πριν πεθάνει, εκμυστηρεύτηκε ένα μυστικό στον παπά του χωριού, το οποίο θα πυροδοτήσει νέες εξελίξεις.

Ο ρόλος του Σταματάκη εμφανίζεται στα επεισόδια μέσω Flashback με τον ηθοποιό που τον ενσαρκώνει να έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κοινού. Καθώς, όπως φαίνεται, είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται στη μικρή οθόνη.

Τον χαρακτήρα υποδύεται ο Κρητικός Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Κρήτης. Και εργάζεται ως διευθυντής μεγάλης εταιρείας ενεργειακών συστημάτων.

Μάλιστα, μετά την προβολή των πρώτων επεισοδίων της σειράς “Σασμός” το προφίλ του έχει κατακλυστεί από σχόλια χρηστών. Οι οποίοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την ερμηνεία του.

Ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης είναι στενός φίλος και με τον Δημήτρη Λάλο, που υποδύεται τον Μαθιό στη σειρά.

Με τον ηθοποιό να αποκαλύπτει στο παρελθόν ότι αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική όταν πήγαν μαζί να παρακολουθήσουν μια θεατρική παράσταση.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Λάλος, όταν ήρθε στα 18 του στην Αθήνα γνωρίστηκε με τον Ζαχαρία Κεφαλογιάννη. Ο τελευταίος έπαιζε σε μια παράσταση και ο Λάλος ενθουσιάστηκε τόσο πολύ από το θέατρο που αποφάσισε να γίνει ηθοποιός.

Ο Κεφαλογιάννης  ασχολήθηκε ενεργά με την πολιτική και το 2014 ήταν υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου με τον συνδυασμό «Κρήτη Μπορούμε». Η Ντόρα Μπακογιάννη είχε πει για εκείνον μετά από μια συνάντησή τους: «Ο Ζαχάρης Κεφαλογιάννης, είναι ένας άνθρωπος που έχει αποδείξει την προσφορά του στην περιφέρεια Κρήτης αλλά πάνω από όλα την αγάπη του για τον τόπο μας, με τις άοκνες προσπάθειες του. Έχει ήδη παρουσιάσει σημαντικά αποτελέσματα της δουλειάς του και είμαι σίγουρη ότι η επόμενη θητεία του θα είναι καθοριστική για την περιφέρεια Κρήτης».

Τα τελευταία χρόνια ο Κεφαλογιάννης ζει στην Κρήτη, ασχολείται έντονα με τα κοινά και την τοπική αυτοδιοίκηση. Ενώ πριν από 3 χρόνια παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Μαρία Ιωακειμίδου.

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)

;