Σασμός: ο Αστέρης στρέφεται στον Θεό για να εξιλεωθεί

Συντάκτης: Newsroom

11 Ιουνίου 2022 08:30

Σασμός: ο Αστέρης στρέφεται στον Θεό για να εξιλεωθεί

Εκρηκτική προβλέπεται η συνέχεια, στα επόμενα επεισόδια στον Σασμό. Ο Αστέρης θα έρθει αντιμέτωπος με μία φρικτή αλήθεια, η οποία θα του αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή

Στον Σασμό, η φιλία του Αστέρη με τον Σταύρο θα σταθεί η αφορμή, για να μάθει πράγματα από το ζευγάρι που δεν περίμενε να ακούσει ποτέ του. Έχοντας ξεγελάσει τον σύζυγο της Αργυρώς μαθαίνει όλες τις λεπτομέρειες για τη σχέση του ζευγαριού και όχι μόνο.

Ο Σταύρος θεωρεί πως έχει βρει έναν καλό φίλο και τον εμπιστεύεται τυφλά. Εξομολογείται στον Αστέρη πως δεν είναι ο πατέρας του μικρού Πετρή και όλα ανατρέπονται, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο Αστέρης, καταρρέει.

Μέσα του γνωρίζει πως εκείνος είναι ο πατέρας του παιδιού, όπως επίσης γνωρίζει πως δε θα καταφέρει να το πλησιάσει ποτέ του. Μετά από το φρικτό φονικό του Πέτρου Βρουλάκη, η Αργυρώ δε θέλει καμία σχέση μαζί του.

Απελπισμένος, πηγαίνει να προσευχηθεί. Ικετεύει το Θεό για εξιλέωση, του ζητάει να τον βοηθήσει να φέρει ξανά το χαμόγελο στην αγαπημένη του Αργυρώ. Ο πόνος του είναι αβάσταχτος. Το παιδί του μεγαλώνει μακριά από την αγκαλιά του και δε μπορεί να κάνει τίποτα γι’ αυτό.

Αυτό θα είναι το πρώτο σοκ για τον Αστέρη. Και δεν θα αργήσει να έρθει και το δεύτερο. Ο Σταύρος εμπιστεύεται τυφλά τον νέο φίλο του, τον Χρήστο και δεν ξέρει σε ποιον πραγματικά μιλάει.

Πολύ σύντομα, ο Αστέρης θα μάθει μία ακόμη αλήθεια που θα του αλλάξει τη ζωή, στη σειρά του Alpha. Η υγεία της αγαπημένης του καταρρέει καθημερινά, με αποτέλεσμα όλα να κρέμονται από μία πολύ λεπτή κλωστή. Η Αργυρώ εξαιτίας της νεφροπάθειας κινδυνεύει να πεθάνει. Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτα αν δεν γίνει μεταμόσχευση.

Αυτή είναι η ευκαιρία που ψάχνει εναγωνίως ο Σταματάκης για να εξιλεωθεί. Ως συμβατός δότης, αποφασίζει να χειρουργηθεί για την Αργυρώ, δίνοντάς της την ευκαιρία να ζήσει. Οι προσευχές του εισακούστηκαν και ο Αστέρης είναι έτοιμος να αφιερωθεί στον σκοπό του.