Σασμός: Ο Κώστας κρύβεται στα βουνά μετά τη δολοφονία του Άγγελου

Συντάκτης: Newsroom

29 Ιουνίου 2022 08:30

Σασμός: Το προαίσθημα της Άσπας που βγαίνει (δυστυχώς) αληθινό
Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στον Σασμό. Και το ματωμένο φινάλε βάζει σε μεγάλους μπελάδες τους πρωταγωνιστές. Ο κύκλος του αίματος δεν σταματά.

Στον Σασμό σκάει σαν βόμβα η άγρια δολοφονία του Άγγελου. Έπειτα από τον άγριο καυγά με τον Μαθιό, ο γιατρός βρίσκει την Καλλιόπη και την απειλεί ότι θα στείλει φυλακή τον γιο της. Εκείνη τρελαίνεται και πάει στο ιατρείο όπου τσακώνεται άσχημα με τον Άγγελο. Χάνει την ψυχραιμία της και καρφώνει ένα νυστέρι στον γιατρό.

Εκείνος πέφτει κάτω και η Καλλιόπη, έντρομη, πιστεύει ότι τον σκότωσε. Ο Άγγελος όμως είναι ζωντανός. Όχι πάντως για πολύ. Ο Κώστας θολωμένος από τη ζήλια του για την Άσπα πάει στο ιατρείο. Ο αδίστακτος αυτός χαρακτήρας, φροντίζει να δείξει για ακόμη μια φορά το σκληρό του πρόσωπο, αποτελειώνοντας τον γιατρό που κέρδισε την καρδιά της αγαπημένης του.

Εκείνος είναι που δίνει τη χαριστική βολή στον γιατρό. Κι αυτό γιατί η Άσπα συνεχίζει να ζει με τον φόβο του. Ο Κώστας έχει κάνει ξεκάθαρο πως δε την έχει ξεπεράσει και πως την βλέπει φοβερά εγωιστικά! Θέλει να την κάνει δική του ξανά, απομακρύνοντας οριστικά από κοντά της τον γιατρό. Και τώρα του δίνεται η ευκαιρία.

Ο Κώστας σχεδίαζε τη δολοφονία του Άγγελου, λίγο πριν από τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής, στη σειρά του Alpha. Αποφασισμένος να βάλει τέλος στη ζωή του, τον βρίσκει αιμόφυρτο στο ιατρείο και τον σκοτώνει εν ψυχρώ.

Αμέσως, τρέχει να σωθεί. Ανεβαίνει στο βουνό και κρύβεται εκεί, για να μη τον εντοπίσει κανείς. Η Άσπα εντοπίζει τον Άγγελο αιμόφυρτο και βγάζει μία κραυγή πόνου. Όλοι είναι σίγουροι πως υπεύθυνος για αυτό είναι ο Μαθιός. Αυτή είναι μία εξέλιξη που ευνοεί τον Κώστα. Του επιτρέπει να κερδίσει χρόνο και να παραμείνει κρυμμένος στο βουνό.

Οι αρχές συλλαμβάνουν τον Μαθιό και ο παραμυθένιος γάμος της Βασιλικής, καταστρέφεται μέσα σε μία στιγμή.