Σασμός: Ο Μανόλης φέρνει κοντά τη Θοδώρα και τον νέο αστυνόμο

Συντάκτης: Newsroom

16 Αυγούστου 2022 08:30

Σασμός: Ο Μανόλης φέρνει κοντά τη Θοδώρα και τον νέο αστυνόμο

Ο δεύτερος κύκλος στον Σασμό αναμένεται να ξεκινήσει με ένα πολύ δυνατό ειδύλλιο. Και καθοριστικό ρόλο σε αυτό αναμένεται να παίξει ο Μανόλης.

Στον Σασμό, ο θάνατος του Άγγελου έχει αναστατώσει όλο το χωριό. Το οποίο βλέπει να ανοίγει ένας νέος κύκλος αίματος. Μπορεί όλοι να το απεύχονται, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Η δολοφονία του γιατρού και η σύλληψη του Μαθιού δεν αφήνουν πολλά περιθώρια ότι η βεντέτα ανάμεσα σε Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες θα τελειώσει.
Ίσα-ίσα που η ξαφνική άφιξη του Παύλου Βρουλάκη εντείνει τους φόβους ότι οι σκοτωμοί δεν τελειώνουν. Άλλωστε, ο Παύλος γυρίζει με ένα και μοναδικό στόχο. Να εκδικηθεί μέχρι τέλους τους Σταματάκηδες. Και δεν είναι διατεθειμένος να κάνει ούτε μισό βήμα πίσω.

Τον Άγγελο βρήκαν νεκρό στο ιατρείο του η Άσπα και ο Μανόλης. Είναι οι μοναδικοί μάρτυρες και από εκείνους ξεκινά η έρευνα. Ο θάνατος του Άγγελου φέρνει τη μία ανατροπή μετά την άλλη. Η θύελλα των εξελίξεων θα παρασύρει όλους τους χαρακτήρες οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με νέες περιπέτειες.

Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης εργάζεται πυρετωδώς για να ανακαλύψει τον δολοφόνο του Άγγελου

Ωστόσο θα χρειαστεί βοήθεια, ειδικά μετά την αποχώρηση του Γεράσιμου. Έτσι, έρχεται ένας νέος αστυνόμος – τον οποίο θα υποδυθεί ο Γιώργος Γεροντιδάκης – που θα εμπλακεί στενά με τους υπόλοιπους κατοίκους του χωριού και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση του Άγγελου.

Οι έρευνες θα ξεκινήσουν και πρώτος μάρτυρας δεν είναι άλλος από τον Μανόλη. Ο Μανόλης μαζί με την Άσπα βρήκαν νεκρό τον Άγγελο και το σοκ είναι μεγάλο. Ο νεαρός, όμως, γνωρίζει πολλά περισσότερα απ’ όσα λέει και γρήγορα θα τον ανακρίνουν.
Η Θοδώρα και η Κλαίρη θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να μιλήσει για να του φύγει το βάρος που κουβαλάει μέσα του. Ο Μανόλης θα είναι η αφορμή που η Θοδώρα θα γνωρίσει τον νέο αστυνόμο στη σειρά του Alpha.
Ο αστυνόμος θα προσεγγίσει την οικογένεια του Μανόλη, αλλά και τον ίδιο, όσο η έρευνα εξελίσσεται. Η Θοδώρα θα γοητευτεί από τον νέο άντρα, όπως κι εκείνος με την κοπέλα και σύντομα ένα νέο ειδύλλιο θα ξεκινήσει.