Σασμός: Ο Μαθιός σαπίζει στο ξύλο τον Άγγελο!

Συντάκτης: Newsroom

19 Ιουνίου 2022 08:30

Σασμός: Ο Μαθιός σαπίζει στο ξύλο τον Άγγελο!

Γιατί η αστυνομία στον Σασμό περνά χειροπέδες στον Μαθιό για τον φόνο του Άγγελου; Ο άγριος καβγάς που είχε προηγηθεί οδηγεί στη σύλληψη του Σταματάκη και όλοι μένουν άναυδοι.

Στον Σασμό, η αλήθεια για τον φόνο του Άγγελου θα βγει στο φως, αλλά μέχρι τότε, ο Μαθιός θα περνά τις μέρες στο κρατητήριο. Όσο κι αν φωνάζει ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το έγκλημα. Μέχρι να αποδειχθεί όμως ο πραγματικός φονιάς, τα στοιχεία είναι σε βάρος του.

Κι αυτό γιατί ο Άγγελος θα πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον Μαθιό στη σειρά του Alpha. Και αυτή η πράξη ουσιαστικά θα είναι η αρχή του τέλους για τον γιατρό. Ο οποίος (ο Θανάσης Πατριαρχέας δηλαδή) και με τη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram μέσα στα αίματα επισημοποίησε το «αντίο» του στον Σασμό.

Τι προκάλεσε την οργή του Μαθιού; Ο Σταματάκης λίγο πριν τον πολυαναμενόμενο γάμο, κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Κι αυτό γιατί φοβάται μην αποκαλυφθεί ότι εκείνος ευθύνεται για τον φόνο του Στεφανή. Έχει μάθει ότι ο Μανόλης κι η Κλαίρη γνωρίζουν για το έγκλημα. Τρέμει στην ιδέα μην το αποκαλύψουν και ο γάμος του με τη Βασιλική τιναχτεί στον αέρα.

Έτσι, βρίσκει τον κατάλληλο άνθρωπο να ξεσπάσει, που δεν είναι άλλος από τον Άγγελο.

Εξοργισμένος για την αγορά του κτήματος, είναι πεπεισμένος ότι εκείνος ευθύνεται για την πτώση των Σταματάκηδων. Ο Μαθιός είναι έξω φρενών και πιστεύει ότι ο Άγγελος φταίει που έχασε τη μισή του περιουσία.

Με όση οργή και μίσος έχει μέσα του πηγαίνει στον Άγγελο και δίχως δεύτερη σκέψη τον σαπίζει στο ξύλο. Ο Άγγελος μην μπορώντας να αντιδράσει καταφέρνει να το σκάσει. Ύστερα από αυτό το περιστατικό πηγαίνει κατευθείαν στην Καλλιόπη και απειλεί ότι θα τους καταγγείλει στην αστυνομία.

Η Καλλιόπη δεν μπορεί να αφήσει την οικογένειά της να καταστραφεί. Η καρδιά της γεμίζει ακόμη περισσότερο μίσος και σε μία στιγμή παραφροσύνης πηγαίνει στο ιατρείο. Εκεί του επιτίθεται με νυστέρι μαχαιρώνοντάς τον στα πλευρά.

Ο Άγγελος το σκάει, αλλά τη χαριστική βολή θα του δώσει ο Κώστας, ο οποίος μισεί τον γιατρό επειδή του “έκλεψε” την Άσπα.

Πώς θα αντιδράσει ο Μαθιός όταν μάθει ότι η μητέρα του ευθύνεται για τον θάνατο του Άγγελου;